Eladósorba kerülhet a Bond-filmeket jegyző MGM

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha hivatalosan még nem erősítették meg a híreket, lapértesülések szerint eladósorba kerülhet a James Bond-filmeket is jegyző MGM Holdings. Az elmúlt év után kicsit már számítottunk is rá.

A hírek szerint eladósorba kerülhet az MGM Holdings, és bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a témában, az mindenképpen árulkodó, hogy a Wall Street Journal úgy tudja, a vállalat már megállapodott a Morgan Stanley-vel és a LionTree Advisorsszal, hogy segítsenek elindítani a folyamatot.

Az 5,5 milliárd dollárt érő MGM állítólag úgy gondolja, hogy a film- és sorozatkatalógusa ütős kártya lehet egy olyan vevőjelölt kezében, amelyik szeretne erősödni a streamingpiacon. Nem ok nélkül: a stúdió 4 ezer filmet és 17 ezer sorozatot tudhat maga mögött, köztük olyan címeket, mint a Rocky, a The Hobbit, a The Handmaid's Tale vagy a Vikings.

És bár a James Bond-filmek csak a töredékét teszik ki ennek a kínálatnak, épp a legújabb epizód, a No Time to Die a példa arra, hogy miért szövöget ilyen terveket az alapvetően viszonylag kicsinek számító cég menedzsmentje. Habár az új mozi az eredeti tervek szerint 2019 novemberében debütált volna, jelen állás szerint csak április 2-től láthatjuk, ami jókora veszteséget jelent az MGM számára - nem véletlen, hogy a filmmel a streamingszolgáltatóknál is házaltak már állítólag.

23.
23.
delphijos
#22: "az a sok feminista fos hogyan teljesít a kasszáknál"

Az ilyenekkel se az a gond hogy ilyenek, hanem ha az egyetlen "értékük" ez. Mint a szar 3D film, amit a 3D-vel akarnak eladni.... Ott volt a Charlie Angyalai, meg a Ghostbusters. Nem az volt a bajuk hogy "csajos" filmek, hanem hogy szar filmek. Pl. a Captain Marvel szerintem jó volt.
21.
21.
Scat
#19: Hopp, megint egy troll.
De túl nyers vagy, így könnyen lebuksz. Legközelebb kevésbé legyél nyílt.
19.
19.
Nem értem a hisztit. Valami nem tetszik? Vedd meg a jogokat és csinálj olyan Bond filmeket, ami neked tetszik. Nem tudod? Nem teheted? Ez van! Nem tetszik a film? Akkor ne nézd meg. Aztán majd jól becsődölnek. Vagy nem. Majd kiderül, de ti már előre picsogtok, mint a fürdős kurvák. És állandóan ez van. Fel vagytok "háborodva", közben meg rosszabbak vagytok, mint azok, akiknek be akartok szólni. Rinyagépek! :D
17.
17.
Ps fanboy
#16: Na ezt a pillanatot szeretném megélni, hogy láthasam ezt egy 007-es filmben.
16.
16.
Nothing
#11: Elképzelem, ahogy egy deltás, kigyúrt, tüsihajú Hemsworth-kaliber csávó egy rakétahoz kötözve visítozik, miközben modelltestű, 50 kilós hősnőnk egy villogó BLM feliratú, hologramos pufimellényben elintézi a rosszarcúakat, majd egy metoo-transzparenssel lecsapja a főgonoszt (aki a hátborzongató, 'Heteroszexuális Fehérbőrű Férfiember' kódnéven fut), miközben az aktuális Bond-zene szól valamelyik trendi metroszex, anorexiás hímimitátor rapkirály vagy Conchita Wurst előadásában.
15.
15.
Obi Wan Kenobi
Mielőtt bárki leír bármi felháborodott hülyeséget el kellene olvasni mi a helyzet a filmsorozat körül..
9.
9.
delphijos
#6: Még kapálóznak a kormányok abba az illúzióba hogy az övek a hatalom...
8.
8.
Ooorky
#6: Microsoftot 25 éve fel akarják darabolni...
6.
6.
patka21991
#1: Szerintem a Disneynek nem fogják engedni, hogy erre is rá tegye a mancsát.
Mondom ezt az alapján, hogy a Facebookot és a Googlet is fel akarják darabolni, mert már túl nagyra nőttek.
5.
5.
Ps fanboy
#3: "A nevem Bond... Jane Bond"?
4.
4.
Ooorky
#2: Mivel fiktív karakterről van szó, szerintem simán beleférne egy női Bond.
Probléma az, hogy a női Ghostbusters-t is elbaszták a túlerőltetett feminizmussal...
3.
3.
Daniel21
#2: Sötét bőrű, szőke hajjal. (lol)
2.
2.
Ps fanboy
#1: Végre, lesz női Bondunk, remélem nem állnak meg itt, én akár transz, vagy leszbi Bondra is vevő lennék.
1.
1.
Slik
na ugy latom a disney hamarosan meg tobb cimet tudhat maganak
bar legalabb ok kezdenek is valamit a megszerzett jogokkal es nem csak ulnek rajta evtizedekig
meg ha nem is sikerul mindig tul jol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...