Úgy néz ki, több PS4-modelltől is elbúcsúzhatunk

Egy japán üzlet szerint a Sony több PS4-modell gyártásával is felhagyott, így azokból már nem számíthatnak újabb példányokra a vásárlók. Korábban a PlayStation Direct oldalán olvashattunk hasonló információt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#60
#51: Hát ez meg olyan mint a GP. Gondolom ott se minden fixáras ( mármint amit az MS fizet hogy benne legyen ) Ami drágább , kurrensebb anyag az biztos nem olyan jó biznisz , de jobban bevonzza a népet. ( Hogy a belsős címekről ne is beszéljek ). Egy ex is ha csak 100e konzolvásárlót hoz ( akik innentől potenciális játékvásárlók ) már haszon....
#58
#46: Én úgy tudom a TLOU,Horizon,GranT,SpiderMan,GodofWar,Uncharted4 jóval átlépte a 10 milliót.A TLOU2 szintén garantált lesz és aTsushima is szépen fogy.
A DaysGone olyan 5-6 körül járhat.
#57
#47: Tehát a hype és a vásárlóbázis miatt tartanak fel dollármilliókból belső stúdiókat akik általában minőséget tesznek le az asztalra de bevételük nincs vagy csak alig van belőle?
Fck logic right?
#56
#53: Azért veszteséges mert konzol játék nem pécé... érted? Plusz ha “csak 3millkát” adtak el belőle az konzolnál már bukás meg veszteség mert konzol.
Viccet félretéve, ign-n nemrég jelent meg egy cikk ahol mutatták az eladási listákat és az ex címekből történő bevételt. Kerestem is hogy belinkeljem de nem találom. Aki akarja megkeresi. Brutális pénzeket termelnek.
#55
#51: Fck logic
#54
#38: Pillars of Eternity-be én is belecsaptam box-on, rémálom volt. Aztán pont jött ingyen PC-re... ilyen anyagra nekem se áll rá a kezem kontrollerrel.
#52
#40: Ezen már múltkor is vitatkoztunk hogy mi az “alsókategoria”, és akkor is olyan CPU-t hoztál fel ami az előző gen megjelenése környékén 60e volt... Persze hogy jobb mint egy ps ( vagy One ) de szerintem meg lennének lepve sokan milyen gépeken játszanak.... Intel GPU meg hasonlók....
#50
#21: Ez olyan mint az Android-on a “pimpelt” OS. Nagyon sok ember van aki nem fogja bevállalni hogy megveszi az 500-ast és majd vinyot cserél. Megkockáztatom hogy kevesebben tudják hogy egyáltalán lehet “házilag”, és hivatalosan mint ahányan nem....
#49
#47: Jó de azért nem kell messzire menni azért sem, hogy lássuk, hogy itt azért a játékok eladási bevétele is ugyanolyan fontos szempont a Sonynak mint maga a Brand általuk való fenntartása. Pl. A Days Gone is egy ilyen lesajnált játék a maga cirka 4-5 milliós eladásával, mégis már nagyban készül a következő rész...
#45
#43: ...milyen kétségbeesettek lehetnek hogy több évtizede ez a tartópillérjük és még bevételt se nagyon termelnek...fuck logic right?
#44
#40: Ez fszság, pár hónapja olvastam hogy rengeteg bevételt termelnek a sony címek.
#41
#40: Eddig melyik Sony ex nem termelte vissza az árát és nem hozott profitot?