Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#58
#55: Ja te vagy. :) Azannya de jól elvegyültél, mostanság nem is szúrt szemet, hogy te ő vagy, ő meg te, na mindegy szóval érted. De mindjárt megnyugodott a lelkem, hogy itt vagy. A lentebbit amúgy csak tréfának szántam és az asszonyt sem ismerem esküszöm.:D :)
#57
#54: Ahogy már sokszor mondtam én pl. azt nem bírom amikor valaki próbál egy viselkedésmintát ráhúzni valamilyen csoportra , főleg olyat ami full egyénfüggő. Vagy amikor egy kritika ( mondjuk játék, film ) annyiban merül ki hogy “szar”. De azért megsértődni ezeken se szoktam....
#56
Nagyon szarúl fog állni ennek a gyereknek ez a szerep... nyílván ki fogja hozzni a 100% ot magából mert nem tartom szar színisznek de akkor sem rá van írva a szerep. A szar szereposztás nagyon el tud rontani egy filmet, főleg ha valami adaptációról van szó.

Off: Ahelyett hogy kibaszkodnátok "kedves moderátorok" a normális embereket, inkább jelezzétek a fejlesztőknek hogy rohadtúl hiányzik itt jó pàr fejlesztés az oldalra amit már 150 x leírt mindenki. Lehet találgatni!
#53
#49: Nézd, amúgy az van, hogy ez a “trend” szinte mindenhol. Az esetek nagy többségében nem kap indoklást az ember. Szerencsés estben egy üzenet, hogy megsértette a felhasználói szabályzatot, de hogy pontosan mivel.... olyat meg hogy konkrétan ki volt aki kitette még nem is hallottam hogy kiadták volna bárhol is. Ezt nem is értem miért lenne elvárás.
#52
Nyárlakó is hogy eltünt a balfenéken. Pár kipenderítés után azért visszajött állszakálban, játszotta a mértéktartót, de aztán egy kis idő után csak kibújt a szög a zsákból minduntalanszor. Hát hiába, a perverz vére, biztos az asszony is azért hagyta el, mert rájött, hogy jobban gerjed a kendvenc mangajátékaiban pózoló karakterekre. Szerintem a meleg utálatot és egyébb hasonló témát is csak azért feszegette folyton, mert egyszer egy hasonló kaliberű egyed visszautasította. Ohh Nyárlakó, mi lesz most velünk nélküled, gyere vissza...gyere vissza kérlek, hogy aztán újra bannolhasanak.:D
#51
#48: Nem tartom kifejezetten filmipari remekműnek az Affleck-es Batman filmeket (és rossznak sem), de számomra ő volt eddig a legjobb Bruce. Nos az Uncsi filmről meg talán abban a hsz-ben van az igazság, amit korábban írt itt valaki, hogy ha már lesz egy jó kis akciós, vicces kaladfilm, akkor már jó. Ennél többet úgysem lehet elvárni, hiszen vélhetőleg nem fogja múltidőbe tenni a játékot szerintem egy játékból készült film sem.
#50
#49: Kicsit savanyú ez az oldal, de a miénk. :D
#48
Teljesen off: nem biztos, hogy rossz lesz Holland, mivel a fiatal Drake-et kell eljátszania, ahhoz meg szerintem passzol a külseje. Persze, majd kiderül, ha látunk is valamit, de például annak idején Ben Affleck-et sem tudtam elképzelni Batmanként, aztán nem is lett rossz.
#47
#41: Ezzel egyetértek, már az hogy egy új regisztráló nem tud rögtön kommentelni sokat segítene. Amúgy nem a modikat akarom védeni, mert lehetne ezt tényleg kicsit elegánsabban kezelni ( egy üzenet legalább hogy mi az oka ) de lehet hogy egyszerűen erre nincs kapacitás, nem tudom... viszont az igaz hogy “egyetemes” felelősség van, ha egy oldalon megjelenik valami, az az üzemeltető felelőssége, tök mindegy ha egy felhasználó írta ( linkelte ). És adott esetben bírság / letiltást is kaphat az oldal. Bevallom én sem szeretném ezt üzemeltetőként kockáztatni....
#46
#36: Mondjuk távol álljon tőlem hogy beleszóljak a magasröptű “ki a genyóbb” vitába, de azért pár dolognak van alapja. Részemről baromira nem érdekel hogy milyen platformot / játékot szidsz, de azzal tényleg nehéz kezdeni valamit hogy itt is egy FILMNÉL benyögöd ezt:

“megérdemelné a film, hogy ugyan úgy a föld alá lehúzzák a filmrajongók abszolút ok nélkül, mint ahogy a PS-esek minden játékot, ami nem ex”

És utána meg azt “várod” hogy ez teljesen normális, mert te ilyen vagy, a többi user “lépjen túl” ezen ? Bakker, akkor mindenki csinálhatná ezt. Amikor úgy gondolja, elküld mindenkit a faszba, és akinek nem tetszik, lépjék át a kommentet... nehogy már így kelljen működni egy közösségnek. Ráadásul tényleg tudsz normálisan is kommentelni. Akkor ez mire jó ? Oké hogy az ember néha “elveszti a fejét” de itt is semmi ilyen nem volt, csak azért csináltad hogy hergeld az embereket.... Én pl. nem azért nem bírtam Genyát, meg Farkast mert MS lovagot játszottak itt, hanem mert igazából semmi mást nem csináltak. Egy játékhoz nem írtak semmit, tulajdonképpen semmi “értelmes” hozzászólásuk nem volt, csak a platform vitáknál nyomták a sódert.... sokszor úgy hogy előtte nem volt semmi, ok provokálták....

Lehet vitázni, meg egyet nem érteni, de miért kell hogy minden második komment valami provokáló megjegyzés legyen ? ( főleg ha még nem is igaz ) Leírsz valamit, aztán vigyorogva hátradőlsz hogy “na lássuk mi lesz a reakció”. Aztán azt várod, hogy “ne foglalkozzon az ember vele” ha zavarja. Inkább nem kéne csinálni....
#45
#42: Ez a részrehajlás amúgy szerintem is undorító. Az meg még inkább, hogy rendre le van tagadva, mondván, hogy semmi olyat nem csinált az illető. Azért a személyeskedésen túl is van (kéne lennie) olyan dolgoknak, amiért repül a banán. De nincs, max amit te is kifejtettél most, ami meg eléggé fura, azért ez nem egy jogvédő oldal:D Vannak itt páran, akiket mondjuk egy VR chatből annyiért kivágnának, ha beírnak egy "a" betűt. Persze az meg már a túlsó ló másik oldala, de még így is jobb megoldás, mint ez a random moderálás. Kawada pedig legyen aktív mielőbb, leginkább az ő crytek roastjai miatt járok fel ide:D
#44
Végre, köszönöm Istenem!
#43
#40: Mosdasd csak magad nyugodtan, innen is látszik milyen ember vagy.
Ahogy kérted, részemről lezárom. Ebben egyet értünk, hogy teljesen felesleges a vita. Mint írtam, nem érdekel hogyan feketítesz, a lentebbi kommenteken is látszik. Egyszerűen menthetetlen vagy, csak túl buta hogy felfogd mi is a hiba.
#40
#39: Teljesen igazad van, de vele már évek óta van ez a probléma és soha nem fog leállni. Nem minden ember olyan, hogy még beszélni sem érdemes vele, vannak igenis jó fejek, úgymond haverok. Nos, vele mégiscsak hiba volt és nagyon remélem, hogy egyszer vége lesz, mert ez engem már szerfelett zavar. Adjon neki az ég egy boldogabb életet, azt kívánom.