Idén már biztosan megjelenik a Psychonauts 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Double Fine csapata még az ünnepek előtt tette közzé a legutóbbi videós helyzetjelentését, azonban mindenképp érdemes megemlékezni róla, elvégre alapos képet kapunk arról, hogy is áll jelenleg a Psychonauts 2 fejlesztése.

Egy közel tízperces videóban helyzetjelentett a Psychonauts 2 kapcsán a Double Fine Productions, amiben azt is megígéri többek között a stílszerűen karácsonyi pulcsiba öltözött Tim Schafer, hogy a játék idén már biztosan meg fog jelenni.

Mint mondta, mostanra az összes pálya bekerült az anyagba, a karácsonyi szünet után pedig azon lesznek a srácok, hogy tökéletesre polírozzák és befejezzék azokat, illetve elkészítsék az átvezetőket, a stáblistát, a menüt, valamint az epilógust, amely lehetővé teszi, hogy szabadon fedezhessük fel a játék világát a sztori lezárása után.

Persze a munkafolyamatok is sokat változtak a cégnél az elmúlt időszakban. Egyrészt a Double Fine elhatározta, hogy crunch nélkül szállítja le a projektet, annál is inkább, mert az első részt Schafer bevallása szerint is borzasztó körülmények között készítették el. Ezenkívül a járvány miatt mindenki otthonról dolgozik, és Zoomon tartja a kapcsolatot a munkatársaival: érdekes látni, ahogy Schafer streameli a játékot házon belül, miközben a kollégák elemzik a látottakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...