Jól halad az Age of Empires IV fejlesztése

  • Írta: gorien
  • 2021. január 4.
  • Hír
Link másolása
Shannon Loftis, a World's Edge stúdió feje évértékelőben tekintett vissza az Age of Empires-sorozat körüli történésekre. A második és a harmadik rész definitív kiadása mellett az évek óta készülő negyedik epizódról is ejtett néhány szót.

A Microsoft által alapított World's Edge az, ami a különféle Age of Empires-címek munkálatait felügyeli. A stúdió vezetője, Shannon Loftis évértékelővel zárta 2020-at, amiben a 2017-ben bejelentett negyedik számozott epizódról is szó esett.

Először azonban a tavaly ősszel debütált Age of Empire III: Definitive Editionről írt, különösen arról, hogyan dolgoztak az amerikai őslakosok megfelelő játékbéli reprezentációján.

Az Age of Empire II: Definitive Editionnek is sűrű éve volt tavaly: beindult az e-sport, kapott battle royale-módot, implementálták a CaptureAge-et, eljutott MacOS-re is, hamarosan pedig a Lord of the West kiegészítőt várhatjuk.

Az Age of Empires IV-ről legutóbb 2019 őszén hallottunk, amikor egy rövid gameplayt mutattak belőle az Inside Xbox keretében. A Relic és a World's Edge azóta is dolgozik rajta, és Loftis szerint nagyon jól haladnak. A játék különböző rendszereinek felépítése sok időt vesz igénybe, ugyanakkor a lelke mélyén egy igazi Age of Empires-részről beszélhetünk. Ennél többet nem mondhat róla, és nyilván a tűkön ülő RTS-rajongóknak ez nem is sok, de legalább azt tudjuk, hogy a projekt biztosan készül.

5.
5.
Ooorky
#4: Végül is nem volt egy folyamatos lejtmenet a Company of Heroes első része után.
DoW 2 és CoH 2 még szódával (és sok pálinkával) elment, CoH online egy ballanszolatlan fos volt, amit le is lőtték fél év után, DoW 3 meg akkora bukás volt, hogy a DLC-ket inkább ki se adták hozzá...
De a remény hal meg utoljára, remélem méltó folytatása lesz a szériának és a Relic is visszatér régi önmagához :-)
4.
4.
AbsurdShark
#3: Mondjuk a Relic-ben még bízom, ők többnyire jóféle stratégiákkal áldták meg a népet mostanáig. Ellenben a World's Edge-ról még nem is hallottam, és még a google sem segített kideríteni, hogy kik is ők, és mostanáig milyen mesterműeket készítettek.
3.
3.
De jól álltok hozzá, lol :). Ezek a játékok még nem bőgtek le (eddig) és lehet, hogy csak sokakkal ellentétben ki is próbálják őket, mielőtt kiadásra kerülnek :)
2.
2.
AbsurdShark
Gondolom jól halad a Star Citizen fejlesztése is. Ahogy annak idején a Duke Nukem Forever fejlesztése is igen jól haladt, töbször is. egymás után
1.
1.
https://m.gamekapocs.hu/hir/66832/minden_jol_halad_a_cyberpunk_2077_fejleszteseben

Ajjaj :D
Ezek a hírek most már más jelentéssel bírnak... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...