Everspace 2 - hamarosan early access

Az Everspace nagyobb és részletesebb folytatásának korai hozzáférésű változatának startja egész eddig nem jött össze. Most már azonban nem kell sokat várnunk, két héten belül pilótafülkébe pattanhatunk!

A Rockfish Gamesnek tavaly nem volt szerencséje az Everspace 2 korai hozzáférésének elindításával. Előbb a koronavírus miatt halasztottak, majd amikor a Cyberpunk 2077 átkerült decemberre, inkább kihagyták az évet egy januári start kedvéért. Ezen már szerencsére nem változtatnak, a január 18-án esedékes rajtról előzetesben adtak hírt.

A fejlesztők szerint a játék early access-változata 25 órányi tartalommal rendelkezik majd. A legfontosabb játékelemek már a helyükön vannak, a kampány első tizenkét óráját és több mellékküldetést is teljes angol szinkronnal élvezhetünk.

Az ígéretek szerint a végleges változatban kétszer annyi tartalom lesz, mint ebben: a korai hozzáférésben megtalálható két csillagrendszer mellé négy-hat másik készül, valamint több hajótípus is érkezik. Az early access idejét körülbelül 18 hónapra lövik be, Steamen és GOG-on is elérhető lesz. A teljes megjelenés valamikor 2022-ben várható.

0 komment - szólj hozzá!