Mégsem ma leplezik le a The King of Fighters XV-öt

A The King of Fighters-sorozat tizenötödik epizódjáról nem sokat tudunk, azon túl, hogy készül. Az eredeti tervek szerint ma hajnalban láthattuk volna a két éve fejlesztett játék előzetesét, az SNK azonban az utolsó pillanatban lemondta a dolgot.

Több mint két éve hallottunk először a The King of Fighters XV-ről, amit a fejlesztők akkor 2020-ra ígértek. Tavaly végül nemhogy a játék nem jelent meg, de az SNK a tudnivalókkal is szűkmarkúan bánt, egészen decemberig, amikor egy rövidke teaser kíséretében bejelentették, hogy magyar idő szerint 2021. január 7-én, hajnali háromkor bemutatják végre a várva-várt előzetest. Ez is meghiúsult.

Az SNK a beígért időpont előtt órákkal tudatta Twitterén a rajongókkal, hogy mélységesen sajnálják, de elhalasztják a bemutató időpontját, új dátumot azonban még nem adtak meg. Az említett teaserben egyébként a játéksorozat legambiciózusabb darabjának nevezték az új részt, plusz néhány karaktertervet is felvillantottak.

A Samurai Shodown harmadik szezonbérletét is ekkor leplezték le volna, az a beígért The King of Fighters XV-előzetessel együtt szintén csúszik.

1 komment - szólj hozzá!