Jó eséllyel PS4-re is befut a God of War: Ragnarök

Damoklész kardja azóta lebeg a God of War: Ragnarök PlayStation 4-es változata felett, amióta hivatalosan is bejelentették a 2018-as sikerjáték folytatását. Most úgy tűnik, az előzőgenerációs konzol tulajdonosai fellélegezhetnek.
  • Írta: szlav

Kommentek

#107
#101: Szóval nem írtam hogy a játék közepes lenne... egy ellemét emeltem ki ami számomra közepes, de ez nem azt jelenti hogy az egész játékra érteném. Ezt le is írtam!

A játék maga ha pontoznom kène opyan 8-9 pont közötti értéket kapna. Nàllam az nem közepesnek számít...
#106
#103: Nem értelek. Hozzád sem szóltam mégcsak nem is rád gondoltam.
#105
#104: +1
#104
#102: Ha az jött le teljesen a mondókámból, hogy kategórikusan kijelentem, miszerint a GoW egy általánosságban közepes játék, akkor valahol én is rosszul fogalmaztam meg (vagy valakik rosszul értették). Az azért egy nagyon is szép világ lenne gaming szempontból, ha a GoW csak így közepes lenne :) Van neki sok más érdeme, amik alapján viszont kiemelkedő, lehetne soroni a művészi, grafikai elemeket, de a zenéket és hangokat mindenképp, illetve azért nem egy gyengébb "pályát" láttunk már. A lényeg az, hogy én nem csodálkozom azon, ha sokaknak marhára tetszik a cucc és ha valakinek a kedvence, azt is pontosan értem, hogy miért. Többen kitértek a harcrendszerre, azért írtam, hogy ott a többi stílusbeli játékhoz képest nekem is vannak hasonló észrevételeim. Minden esetre, ha valaki idejön és közli, hogy mittudomén nem olyan a grafika, mint a CP2077-ben, meg nem olyan a harcrendszer mint az akármiben és az is baj, hogy nem olyan Kratos haja, mint David Hasselhoff-nak, most attól még nem lesz rosszabb a GoW :)

Tehát ha folyamatosan játékot kritizálnék, akkor valószínű ugyan azt mondanám megjelenés után a GoW-ra, mint most, de az év végi listában ettől még lehet, hogy az adott év legjobb játékának választanám a kategóriában, vagy ha olyan a többi megjelenés, akár év játéka is lehetne egy általánosan fikázós (vagy egyesek által annak vett) kritika után.
#102
#79: Ne legyél már mimóza. Senki sem akarja a fejedet. Teljesen jogos amit írtál azért nem értem hogy te miért nem tudod elfogadni hogy nekünk és a játékosok kritikusok többségének a közepesnél sokkal nagyobb játékélményt adott. És akkor jössz azzal hogy mert sony felszopok vagyunk. Ki is dobál követ a másikra? No de mindegy emberek vagyunk különböző véleménnyel és vettem az adást m. Neked közepes. Csak nehogy azt hidd hogy a te véleményed a világ közepe ahogy az enyém se és akkor rendben vagyunk. Ha objektíven összegezük a játékot, a gamerek és kritikusok java szerint egy nagyon jó játékról beszélhetünk. Ezt értem hogy nehéz lenyelni annak aki játszott vele de nem jött be neki, ritka mint a fehér holló de rólad elhiszem! Viszont jó pár emberke itt csak szajkózza a közepest azt sose játszott vele. Hogy miért és milyen téveszmében van az illető ,ki tudja nem az a lényeg. A lényeg hogy semmit nem nyom latban a véleménye. Messziről látszik a stílusán hogy csak kötekszik. Benned is van enyhe elfogultság de szerintem te inkább válogatós vagy jó értelemben és valamilyen oknál fogva bizonyos címekkel szemben khm pl sanyi jatékok , durván kritikus. Olyan jó lenne ha több olyan személy lenne az oldalon aki olyan szinten vágja a témát mint pl te vagy umbra de el tud vonatkoztatni táboroktól, márkáktól , emberektől de azt látom hogy mindenkinek húz valamerre az esze bármilyen elfogulatlanul is akar nyilatkozni játékokról csak azért mert egy képzeletbeli közösség tagjának hiszi magát amit meg kell védenie. Legyen az pécé, xbox, ps vagy nintendo, steam vagy epic stb. Francokat. Olyan emberek kellenek akik tényleg a játékokat nézik és őszintén el tudnak vonatkoztatni.
#101
#100: Semmi gond ezzel, de ha van egy vagy két játék ami jobb valamilyen szempontból ( itt harcrendszer ) akkor az már közepes ? Basszus, ha így nézném ( saját vélemény persze ) akkor az elmúlt 10 évben az RPG-k 95% max közepes, mert előtte láttam egy valag jobbat. A többi meg pár ritka gyöngyszem. ( Pillars, Divinity ) Csak ettől ne legyen már valami “közepes”.
#100
#82: Nem tudom nekek mi bajod van de szóval nem kötöttem bele a GOW-ba. Annyit írtam hogy a harcrendszere számomra közepes és ezt példával indokoltam is. Számomra miért közepes? Mert találkoztam életemben sokkal jobban összehangolt rendszerrel ami egyszerre volt egyszerü és végtelenségig bonyolítható is. Ezért is hoztam fel példaként azt a 2 játékot mert eddig semmilyen játékban nem talákoztam hasonlóval mai napig. És jó pár jàtèkot kipergettem màr az életem alatt... A Bayonetta nem tartozik közé... de a haverom pontosan és részletesen bemutatta anno a játékot és az alap hangulata sem jött át számomra ami izlések és pofonok. Hogy a harcrendszere jobb lenne? Erössen kétlem mert én is kiprobáltam direkt emiatt és inkább DMC alapokkal van megáldva a játék mint HS-el. Pedig ugyan oda tartozik mind2 játék. De ha itt tartunk a harcrendszerek téma is izlések és pofonok témába tartozi mint minden más. Ha neked az volt a non plus ultra akkor az. Ha nekem meg a HS meg a Dragon Ball Tenkaichi harcrendszere volt akkor azzal mi a bajod?

A GOW-ot se nem szaroztam le, se nem pontoztam le, akkor miért is kötekedsz velem? Mert a rendszerében nekem mem tetszet valami és mert én személy szerint találkoztam jobbal az életem során? Már ne haragudj de te vagy az aki itt kapásból támadólag lépsz fel és belekötsz mások izlésébe!
Na meg ha én találkoztam jobb rendszerrel ami nekem kézhez àllóbb és jobban tetszett akkor emiatt én nem fogom azt mondani hogy a GOW-éra hogy jó amikor már más játék 15 éve rommá vert... (Személy szerint)

GOW számomra: zseniális játék lett ami megérdemelten kapta meg az év jàtéka címet és minden tekintetben. És valsz. hamarosan majd le is tőltöm és el fogom kezdeni mert nagyon érdekel a story és meg az egész jàték maga.

Nah pá!
#99
#98: Pffft, bocsi, nem ide XD
#98
Aki azt a becenevet kapta, hogy nulla, az akkor sem lesz értékes, ha indirektben nyomja a semmit és próbál összefogni valaki mással.
#97
#88: Mondjuk azt nem értem, ha valaki nem szereti, és ps-t is max bottal piszkálna, akkor mit zavarja hogy jön ps4-re vagy sem ? És kifejti hogy ez mekkora hiba.... ha amúgy se jó, akkor akkor se lesz az ha csak ps5-re jön....
#96
#88: Meg te sem vagy veretes harcos és mindemellett te beszélsz itt megsavanyodott és beteg felnőttekről? Az álladó zsörtölődés nem egyenlő semmivel, fater.
#95
#93: Csak ennyi?

https://www.youtube.com/watch?v=c5uq9jQhlzc&ab_channel=AnimalCannibals

A te feledatod lenne egy értelmesebb világot létrehozni, erre te meg csak így szarsz rá. Az értelmes fogalmazás és érvelés, figyelj, csak így SOHA, never ever, EVER nem fog kimenni a divatból. Az nem számít, ha leköpnek miatta, haver. Mark my words.
#93
#88: Hát sajnos nem csak PS vonatkozásban van ez, hanem igazából minden témában. Kevés az olyan hír, ahol ha kialakul egy jófajta diskurzus (mert van ilyen, akadnak azért itt normális emberek), akkor nem jön egy (vagy több) jómadár, hogy szétcsessze az egészet valami hülyeséggel, amiből meg egyenesen következik az egymás anyázásába torkolló kommentcunami...így is több ilyenben vállaltam szerepet mint kellett volna, úgyhogy most már ha azt látom, hogy az érveknek, normális fogalmazásnak semmi értelme, akkor inkább hagyom a francba az egészet.
#92
#91: Gratula emberem, nem szarral gurigázol, amikor nekiállsz valaminek. Én még csak a preppereket kötöttem be, de esküszöm, hogy nekem is nagyon tetszik a játék. Nagyon durván megérte megvenni. Én elhiszem, ha valaki szerint fostalicska az egész, de ez nem változtat azon, hogy számomra durvajó.

Sam, Sam he's our man. Belépek később, nyomtatok egy motort és szarrá tolom az öreget gyógyszerrel, közben meg szétbombázom a mule tábort és odateszek egy fucking autópályát a helyére :)
#90
#88: Szia Boris 72!

Ilyen jól tudsz fogalmazni írjál már egy bármilyen blogot, azt szívesen olvasnám :)
#89
#87: "miközben leírtad, hogy miért szereted a játékot"
Ugye nem dőltél be neki? ;)
#88
"Ahh, akartam írni egy csomó mindent, aztán rájöttem, hogy...minek?"
Ez tulajdonképpen majdnem az összes cikk alá érvényes már. Mindenhol megjelenik az itt aktuálisan "GoW valójában egy jó minőségű kontármunka" (lol) szlogen alatt tömörülő PS hater kommandó (már csak Ooorky egysoros beböfögése hiányzik) és minden eszmecsere értelmét veszti.
Kinek van kedve állandóan vedőügyvédet játszani elvakult/beteg/megsavanyodott/trollkodó felnőttekkel szemben, akik selyempapírba csomagolják a PS játékok rendkívüli alapossággal körbejárt és ezzel bizonyítottnak hitt, de valójában rém ostoba fikázását?

És mi ez a csodagondolat, hogy már nem kellene prevgenre kijönnie? Jelenleg 4 millió PS5 vs 113 millió PS4 (Pro) a helyzet. Idénre terveznek még 18 millió PS5-t forgalomba hozni (ami egyelőre csak egy terv és nyilván optimista). Van aki szerint a teljes PS4-PS5 piac ötödét fogják célcsoportnak belőni? Jó reggelt kívánok, Neotechtr uram!
A PS5 konzolok eladását sem serkentené egy nagy PS5 ex, akkora a túlkereslet. Szerintem polcon idén se fogunk egy darabot sem látni.