FPS-szerepjátékot készít a Wasteland 3 csapata

Azt eddig is tudtuk, hogy legalább két új RPG-n dolgozik az inXile Entertainment, úgy tűnik azonban, hogy ezek közül legfeljebb csak az egyik követi majd a Wasteland 3 klasszikus, felső nézetes formuláját.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#4: fanboyiiii
#4
#1: Ez egy érdekes hozzáállás, hogy a kedvenc műfajod (és ez által jó eséllyel a kedvenc csapataid is) a Micro gépére jönnek, úgyhogy teljesen logikus módon akkor a másik gépet veszed meg, amire nem jönnek ezek a játékok (egy-két ex folytatása miatt, amik akkor ugyan ezek a logika alapján nem a kedvenc stílusodban vannak). Mondjuk te tudod, én nem akarlak és nem is tudnálak semmiről meggyőzni - de különben is, ami a zöldektől jön az kvázi garantált, hogy lesz xfelhőben is.
#3
#2: Nyilvánvaló, hogy semmi belsős infóm nincs, de kétlem, hogy a Micro úgymond arra kényszerítené a fejlesztőit, hogy fps rpg-t készítsenek. Ami pár interjú van különböző csapatoktól, eddig mindegyik azt mondta, hogy nagyon örülnek, mert tényleg olyan játékon dolgozhatnak, amilyenen szeretnének. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy maga az inXile szeretne egy ilyen FPS címet elkészíteni, illetve az is igaz, hogy a szóban forgó stúdiók ugyan úgy készíthetik a crpg-ket is tovább. Amúgy az Obsidian-nak is saját fejlesztés volt az Outer Worlds, azt ők akarták és amikor bekerültek a Micro-hoz még nem is volt kész. De azon kívül, hogy kaptak egy halom pénzt a fejlesztés befejezésére még csak egyetlen szóval sem szóltak bele nekik, ahogy abba sem, hogy mi legyen a következő játék.

Én az elmúlt években kedvelem a Microsoft-ot, mondjuk ettől nekem sincs gondom azzal, hogy a Larian nincs még ott. A Larian az más, teljesen spéci stúdió, ami csak állandóan jó kedvű marhákból áll és igazából már sok éve átvették a legnagyobb RPG-s alkotógárda szerepét. Ők az egyetlenek, akik a világ legszínvonalasabb és legjobb RPG játékait készítik, de úgy, hogy egyik játékuk sem lesz fps, nem lesz tps, nem lesz egyszerűsítve - hanem csak simán világelső minden létező szempontból.
#1
Amúgy az mennyire durva, hogy a Microsoft RPG fronton kis túlzással monopolhelyzetbe került a Sony-hoz képest. inXile, Obsidian, most már Bethesda...nekem, akinek ez a kedvenc műfaja most elég sz@r, hogy PS van itthon, és 1-2 ex folytatása miatt most már a kövi is az lesz valószínűleg. Remélhetőleg jönnek majd ezek a címek xCludba is idővel, azt ugyanis mindenképp szeretném kipróbálni ha sikerül beújítanom egy Boxos kontit. Azért egy Avowedból semmiképp sem szeretnék kimaradni, és a hírben taglaltak is eléggé felkeltették az érdeklődésemet:)