Kiszivárgott és játszható a Tomb Raider-remake

Az eredeti Tomb Raider tizedik évfordulójára egy teljes remake-et készített a Core Design csapata, ezt azonban a megjelenés előtt elkaszálták. Most napvilágot látott a projekt, és akár ki is próbálhatjuk azt.

Nagy volt a zsongás Lara Croft körül 2006 környékén, ekkor ünnepelte ugyanis tízéves születésnapját az eredeti Tomb Raider. A Crystal Dynamics rebootolta a sorozatot a Tomb Raider: Legenddel, egy évvel később pedig gyakorlatilag újjáélesztette az első epizódot a Tomb Raider: Anniversaryvel, arról azonban kevesen tudnak, hogy a szériát korábban fejlesztő Core Design csapatánál is készült egy remake.

Ez a felújított változat látott most napvilágot az interneten, forráskóddal, minden assettel együtt, gyakorlatilag szabadon játszhatóan - ide kattintva ti is utánanézhettek. Külön érdekesség, hogy a projektet átskinezett változatban, egy Indiana Jones-játékként találhatjuk meg, vélhetően ezzel megkerülve a jogi bökkenőket, de némi módosítással játszhatunk Melissával, "Lara unokatestvérével" is. A játék egyébként így fest:

21 komment - szólj hozzá!