Monster Hunter Rise - holnap érkezik a demó

  • Írta: szlav
  • 2021. január 7.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Capcom levetítette a Monster Hunter Rise legutóbbi streamjét, ahol szó esett az új helyszínről, a meglovagolható bestiákról, az új mozgási lehetőségekről, na meg persze a szélsebesen közeledő demóról is.

Ahogy arról néhány napja értesítettünk benneteket, a Capcom a mai délután folyamán egy jókora élő adással kedveskedett a Monster Hunter-széria rajongóinak. A reflektorfényben természetesen a márciusban érkező új epizód, a Rise tündökölt, amely számos új játékmechanikával teszi majd érdekesebbé a szörnyvadászatot. Íme, a teljes műsor:

A 20 perces közvetítés során számos új szörnnyel ismerkedhettünk meg, köztük a Frost Islands bestiáival, akiket a gyakorlottabb vadászok akár rögtönzött hátasnak is befoghatnak. Az úgynevezett Wyvern Riding képességével ugyanis meglovagolhatjuk a Monster Hunter Rise szörnyetegeit, ezzel megkönnyítve mind az utazást, mind a harcokat. Erről egy külön videót is láthatunk:

A Monster Hunter Rise másik nagy újdonsága a Wirebug. Ha eddig lassúnak és körülményesnek éreztétek az utazást, akkor ez a fénylő kis bogár lesz a kedvencetek, hiszen a segítségével bárhol megidézhettek egy mászásra vagy lengésre használható kötelet. Ez természetesen a csaták közben is hasznos eszköznek bizonyulhat majd.

A legjobb hír pedig az, hogy a Monster Hunter Rise újdonságait már holnap kipróbálhatjátok, ekkor élesedik ugyanis a játék demóváltozata! Ha azonban a teljes csomagra vártok, akkor már csak március 26-ig kell számolnotok a napokat. A játék kizárólag Nintendo Switchre érkezik.

1.
1.
Ganzer
Na akkor holnap kipróbálom, hátha tetszeni fog. Kellene már nagyon egy új utazós játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...