Monster Hunter Rise - holnap érkezik a demó

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom levetítette a Monster Hunter Rise legutóbbi streamjét, ahol szó esett az új helyszínről, a meglovagolható bestiákról, az új mozgási lehetőségekről, na meg persze a szélsebesen közeledő demóról is.

Ahogy arról néhány napja értesítettünk benneteket, a Capcom a mai délután folyamán egy jókora élő adással kedveskedett a Monster Hunter-széria rajongóinak. A reflektorfényben természetesen a márciusban érkező új epizód, a Rise tündökölt, amely számos új játékmechanikával teszi majd érdekesebbé a szörnyvadászatot. Íme, a teljes műsor:

A 20 perces közvetítés során számos új szörnnyel ismerkedhettünk meg, köztük a Frost Islands bestiáival, akiket a gyakorlottabb vadászok akár rögtönzött hátasnak is befoghatnak. Az úgynevezett Wyvern Riding képességével ugyanis meglovagolhatjuk a Monster Hunter Rise szörnyetegeit, ezzel megkönnyítve mind az utazást, mind a harcokat. Erről egy külön videót is láthatunk:

A Monster Hunter Rise másik nagy újdonsága a Wirebug. Ha eddig lassúnak és körülményesnek éreztétek az utazást, akkor ez a fénylő kis bogár lesz a kedvencetek, hiszen a segítségével bárhol megidézhettek egy mászásra vagy lengésre használható kötelet. Ez természetesen a csaták közben is hasznos eszköznek bizonyulhat majd.

A legjobb hír pedig az, hogy a Monster Hunter Rise újdonságait már holnap kipróbálhatjátok, ekkor élesedik ugyanis a játék demóváltozata! Ha azonban a teljes csomagra vártok, akkor már csak március 26-ig kell számolnotok a napokat. A játék kizárólag Nintendo Switchre érkezik.

1 komment - szólj hozzá!