Star Wars: Battlefront II - az Epic jövő heti ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2021. január 7.
  • Akció
Link másolása
Úgy tűnik, az Epic Games Store idén elkényeztet bennünket néhány igazán ütős címmel. Most egy remek taktikai rogue-lite lehet a tiétek, jövő héten pedig a Star Wars: Battlefront II bővített kiadása érkezik majd.

Csütörtök este van, ami azt jelenti, hogy megérkezett az Epic Games Store legújabb ajándéka. Ezúttal egy kiváló rogue-lite, a Crying Suns lehet a tiétek, ami egymagában ötvözi az FTL kíméletlen játékmenetét és Isaac Asimov Alapítvány-trilógiájának hangulatát. Innen tölthetitek az anyagot.

Jövő héten sem szabadulunk a csillagok közül, ekkor viszont a Star Wars: Battlefront II - Celebration Editionben ritkíthatjuk majd a birodalmiakat vagy a szeparatistákat (vagy a lázadókat, mi nem ítélünk el miatta). Az EA 2017-es játéka jó okkal kapott hidegzuhanyt a megjelenésekor, azóta viszont egy egészen kiváló online lövölde lett belőle, ahol már egyáltalán nem kell félnünk a mikrotranzakcióktól sem. Ha tehát kedvet kaptatok, akkor egy hét múlva, azaz január 14-én zsebelhetitek be a csomagot.

20.
20.
Ooorky
#13: Én egyszer megettem egy egész csülköt egyedül.
19.
19.
latis666
A single részt nem próbáltam csak a multiban szoktunk kicsit lövöldözni arra nagyon jó szerintem. Látványos izgalmas pont ez kell ebben a kategóriában.
18.
18.
Obi Wan Kenobi
17.
17.
#16: Mondjuk, ha nem tévedek game pass-ben is benne van, de nem garantálom, mert egyszerűen kajak lusta vagyok utána nézni és PC-re az EA shit késik még.
16.
16.
AbsurdShark
Ps4-en megvan, elég sok órát beleöltem, sokat csiszoltak rajta a fejlesztők, valamint sok új pálya/karakter került bele a megjelenés óta. Most az év végi leárazás alkalmával majdnem megvettem Steam-en, hogy PC-n is meglegyen, de így már örülök hogy másra ruháztam be.... :P
14.
14.
Chrysh
Nembaj, még ha az Battlefron 2 sztorija olyan semmilyen is, az EA megígérte, hogy az utolsó években nagyon ráhúznak az SW játékokra. Mert eddig is micsoda veszett tempóban tudtak kiizzadni magukból összvissz 4 SW játékot.
13.
13.
JohnSpartan
Jó kis SW game ez amúgy. Nem mondom hogy eget rengető de jókat lehet a múltiban hentelni "kivéve a hősös faszkodást". 38 as kill streek talán ami eddig összejött, 2. helyezettre vertem akkor vagy 40 kill +t. :D
Persze itt is vannak hullámvölgyek...
A legkomolyabb benne a repkedős, piszolyos, rakétás. Volt hogy min 8an probálták befoglalni a pontot amit pár perce foglaltam be egyedül mind hiába. XD

Majd egyszer belinkelem ha eljutok odáig hogy feltőltsem...
12.
12.
delphijos
Én a single részt végigjatszottam amikor timed trial-ban volt EA Access-ben, és én is azt mondom hogy “not great,not terrible”. Egyszer kijátszani mindenképp érdemes. Főleg ha valaki szereti az SW-t...
11.
11.
shorty123
#10: sztem mind a single min a multi playerre igaz, hogy nem jó, de nem is tragikus. El lehet bohóckodni vele de elég közepeske.
10.
10.
#7: Ja, hogy olyan a single player, mint a Quake 3-ban? Ezt nem tudtam, nem írta egyik teszt sem. Ha tényleg így van, akkor csak árampazarlás és környezetszennyezés letölteni is.
9.
9.
Hanoi
Originen eddig is gombokért lehetett megvenni. 2 éve kb 1500 forintért vettem meg. A multi jó móka, kezsüel súternek jó, nincs túlbonyolítva. A single elmegy.
Viszont így hogy ingyér van, a multiba érdemes lehet benézni, talán 1-2 hónapig fellendül, frissülnek a játékosok. A lootboxos bohóckodásból meg lejjebb vettek, már csak skineket lehet nyitogatni, azt hiszem.
8.
8.
crytek
Erősen ajánlott a single része.. kb akkora meglepetés volt számomra mint a Titanfall 2. Grafika is ahogy kinéz és amilyen mesteri szinten fut az elképesztő.
(Ingyenes origin access hónapban vittem végig remek játék)
6.
6.
Aanash
Na a battlefront 2-t szerettem, a multija számomra az egyik legjobb, de lehet csak a star wars miatt.
4.
4.
Ja ,a single miatt jó lehet. A multis részét meg úgysem indítom el.
2.
2.
delphijos
#1: A pokolba lovagolnak....
1.
1.
xanatos0911
EZT HOGY MERESZELIK AZ EPICES RINGYOK?!?!?!?!!!!???!!!444

...

Sarcasm off.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...