Új játékon dolgozik az Arkane Studios

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 8.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.

Az Arkane Studios az utóbbi időben főleg a Deathlooppal volt elfoglalva, ami, ha minden a tervek szerint halad, idén megjelenik, azonban nagyon úgy néz ki, hogy nem ez az egyetlen játék, ami a francia csapat berkein belül készül.

A Vandal spanyol részlegének jóvoltából tudtuk meg, hogy a csapat kreatív igazgatója, Harvey Smith nemrég egy interjúban már arról mesélt, hogy egy új játékon munkálkodik, méghozzá a Dishonored és Prey fejlesztőivel karöltve.

Sajnos mindössze ennyit tudtunk meg az Arkane Austin vezetőjétől az új projekttel kapcsolatban, így továbbra is csak találgatni tudunk, hogy esetleg egy Dishonored 3-on, Prey 2-n, Dark Messiah of Might and Magic 2-n vagy a Deathloophoz hasonlóan egy vadonatúj IP-n dolgozik-e a stúdió.

11.
11.
#10: Ja meg az időnként megjelenő benga boss alien shit minél többször leölöd, annál keményebb és parasztabb lesz, szóval ha van lehetőség, akkor érdemes bármi doboz mögött bújkálni, amíg lekoccol onnan, mert ha mindig kitárazol rajta, akkor a végére nagyon meg tud ba...
10.
10.
#9: De egy bármilyen USB tyüt és USB egeret IS rá lehet dugni a PS-re és lehet vele faszán menni, mert a saját szememmel láttam. Ugyan úgy lehet alázni CoD-ban, hogy azt mondják cheater vagy, de amúgy támogatja. Annyi fps, amennyi, de own da place. Tényleg nem tudom igazából, hogy a támogatás általános, vagy pedig a játékba a fejlesztőcsapatoknak bele kell külön írni ezt a támogatást, de létezik a régi PS4-en is. Én a magam részéről sok panaszt hallottam a Prey irányításáról és nem tudom, hogy a konzolos verzióban milyen beállítási lehetőségek vannak kontrollerre, csak azt, hogy lustaságból sok olyan játéknak is képes vagyok gamepad-del a kezemben nekiállni, aminek nem kéne. Így jártam el a Prey esetén is, mert nem annyira kis lélegzetvételű (közepes) és jó lehet zsibbadni közben. De amit írtak is korábban, hogy egyszerűen nehézkes lekövetni az őrült mimic-ek mozgását vele, az totál igaz. Mondjuk ismerek olyat, aki az Eternal-t kontollerrel platinázta, mert egy állat, de hát én ehhez kevés vagyok, mint az apáca kolostorban a koton gumi autómata, úgyhogy kotródtam is vissza az asztalhoz szépen. De hogy a Prey-t direkt külön nekem csinálták és marha jól elvoltam vele, az biztos :) A félbehagyó mestereknek, mint nekem tök jó hír a játék közepén lévő kihozható kamu ending, amiután lemegy a stáblista :) Persze aki nem a sztorival ellentételesen cselekszik, annak ott van még a játék másik fele utána.
9.
9.
kryszisz
#7: Én szerettem a Dishonored 2-t, őszintén szólva talán jobban is, mint az elsőt. Jól nézett ki, a pályák felépítése csillagos ötös (mondjuk e téren az elsővel sem volt gond), Carnaca mediterrán éghajlata nálam nagyon betalált, a Clockwork Mansion pedig simán az egyik legjobb map, amit valaha láttam. Szóval imádom na:) Prey-t megvettem múlt hónapban, nagy reményeket fűzök hozzá, mert mégiscsak a Half life-Bioshock pároshoz hasonlítják sokan, az meg azért nem rossz ajánlólevél. Viszont anno a demo-val játszottam, és tényleg nem tűnt annyira kontrollerbarátnak (érdekes módon a Dishonoredökkel ilyen gond nem volt, mondjuk az mindegyik más engine), de hát PC híján sok választásom ugye nincs. Az Arkane az évek során a kedvenc csapataim közé került, Arx Fatalis egy piszokjó kezdés volt, Dark Messiah-t rongyosra játszottam anno, Dishonored szériával meg bizonyította, hogy lehet normális lopakodós címet is csinálni, ami nem abból áll, hogy a bokorból füttyögsz a bamba ellenfeleknek. Jajj, sok pénzem lenne vennék egy Boxot is, bár inkább egy PC-t...na de bilibe lóg a kezem.
8.
8.
Mortis
#6: #7 nehezen megfogható mi a gond a Dishonored 2-vel, mert a pályák csak még nyíltabbak és még több út vezet át rajtuk, az új város is nagyon érdekes, jó hangulatú. az új erők nagyon semmilyenek, én is inkább Corvo-val játszottam előszőr és utána Emily-vel összemixelt erőkkel, hogy ne kelljen mindenképp az újakat használni. az hogy a főkarakterünk beszél számomra nem tett különösebben hozzá az élményhez.
ahol igazán kilógott a lóláb az a Death od the Outsider, amit 2 óra után félreraktam, mert nagyon unalmasnak találtam. nem tett neki jót, hogy a három közül a leginkább abban feküdtek rá a sztorira és na, Arkane játékban még nem láttam figyelemfelkeltő történetet (bár az Arx Fatalis-szal nem játszottam még)
7.
7.
#6: Nekem a Prey 2016 egy pure Half Life klón volt, úgy élveztem, mint a hétszentség :) Nekem meg is mutatta, hogy mi lenne egy Half Life 3 című játékkal a mai világban. Igazi PC játék, amit konzolon is csak bill+egérrel lehet normálisan játszani. Viszont ahogy az egyik all time kedvencem a Dishonored, a második része (a CP2077-el szemben) példa volt arra, hogy milyen minőséget nem kellett volna semmiképpen sem kiadni soha. Amúgy akik beleásták magukat csak így simán közölték, hogy dizájn szempontból csillagos ötös a Dishonored 2, úgyhogy ki tudja. Sok karantén, meg lezárás és nekiállhatok újra. Amúgy is azok a pályák és környezetek, amik ezekben a címekben vannak egyszerűen karcolnak egy vonalat bárki agyába. De semmi Emily, csakis Corvo és az old school shit. :)
6.
6.
Perseus84
Dishonored 1 maig kedvenc. A 2ot viszont az elso palyanal letettem es semmi kedvem ujra nekivagni. Preyt ugyahogy vegigszenvedtem szinten ugyh johetne mar egy utos cim
5.
5.
Ganzer
Deathloop engem sem izgat túlzottan, de ha esetleg egy single player játékon dolgoznak, na az érdekelne.
2.
2.
Számomra eddig minden pure gold, amit ezek letettek az asztalra, úgyhogy jöhet bármi. Bár engem személy szerint az a multis izéke nem érdekel.
1.
1.
Caleon
Könyörgöm, legyen egy Arx Fatalis remaster az új genre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...