Budapesten forgatják a Borderlands-filmet

Újabb videojátékból készülő filmadaptációnak fog otthont adni szeretett fővárosunk az év végén, habár valószínűleg Budapest látványosságai nem igazán fognak visszaköszönni Pandora kietlen vidékein.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#1: Remélem lesz olyan jelenet ahogy Alekoszt jól megruházzák. Már ezért megnézném. ;)
#9
Azért azzal az évi 150 milliárd Forintos bevétellel annyira nem kell szégyenkeznie a hazai filmiparnak.

https://www.the-numbers.com/movies/production-countries/#tab=territory
#8
#1: Te miről beszélsz? Tudod milyen filmek forogtak Budapesten az elmúlt években?
#7
#6: Ahhoz már eleve full pénzesnek kell lenni. Szóval veszett ügy. XD
#6
#3: Nem fikázni kell azt a nőt, hanem összejönni vele. Sírva is, de seggbe is, utána meg "ejj de jó lenne egy kis összeskonzolPCautóMotorŰrhajó..." XD
#5
#4: Látom link nem ment át jól..az egészet kéne kimásolni. De érdekes mert listázza hogy milyen városokat "játszott" Budapest.
#4
#2: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Budapesthez_kapcsol%C3%B3d%C3%B3_filmek_list%C3%A1ja
#3
#2: Vajna komoly befektetéseket eszközölt amikből drága özvegye élete végéig el fog vegetálni "média mogul befektetőként..."
#2
#1: Ez esetben jöhet bele Ganxsta Zolee meg Sziszka :)
Úgy tudom (de szaki nem vagyok a témában), hogy egész jó kis stúdió van BP-en és meglehetősen olcsó, úgyhogy azért jönnek ide sokszor előszeretettel forgatni. Persze maga a város már Moszkvától kezdve minden volt a filmekben. De azt, hogy lesz ilyen film nem is tudtam - most meg már tudom és nem várom.
#1
Tesco gazdaságos lepukkant díszletváros. Gondolom, a nemzeti celeb- és ripacstársadalom színe-java ott fog majd tobzódni egy tizedmásodpercnyi statisztaszerepért rimánkodva.