Frissítve: Dying Light 2 - újabb veterán hagyta ott

Nem sokat hallatott mostanában magáról a Dying Light 2, és amikor ennek az ellenkezője történt, akkor sem épp a legpozitívabb hírekről tudtunk beszámolni vele kapcsolatban. Sajnos ezúttal sincs ez másként.

Fél évvel ezelőtt hagyta ott a jól ismert író, Chris Avellone a Dying Light 2 munkálatait, amikor megvádolták szexuális zaklatással, és ezután mind a Paradox, mind a Techland megszakította vele a kapcsolatot. Ezúttal pedig Pawel Selinger, a játék művészeti vezetője és írója távozott a csapattól.

Selinger már több mint 22 éve dolgozott a Techlandnél, így egy igazi veteránnal lett kevesebb most a lengyel csapat. A szomorú hírt a fejlesztő a LinkedInen keresztül közölte, ahol azt is megemlítette, hogy reméli, a Dying Light 2, valamint minden további játéka a stúdiónak hatalmas siker lesz. Hogy Selinger hol folytatja a pályafutását, vagy hogy egyáltalán a játékiparban marad-e a jövőben, azt sajnos nem árulta el a posztjában.

Update! Közben a Techland - hogy kicsit oldja a rossz hangulatot - a Game Informeren keresztül bejelentette, hogy hamarosan izgalmas hírekkel jelentkeznek a Dying Light 2-vel kapcsolatban. Azt is megosztották velünk, hogy Pawel Selinger helyét Piotr Szymanek vette át, méghozzá már tavaly októberben. A csapat elmondása szerint Selinger már a kezdetek óta dolgozott a játékon, mielőtt tovább állt, így a munkássága abszolút érezhető lesz majd a produktumon.

7 komment - szólj hozzá!