Megmutatta magát a The King of Fighters XV

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 8.
  • Videó
Link másolása
Noha tegnap az SNK az utolsó pillanatban elhalasztotta a The King of Fighters XV mozgóképes bemutatkozását, végül nem váratták sokáig a rajongókat a készítők, és ma reggel közzétették az első trailert az anyagból.

Mi is írtunk róla, hogy az SNK az utolsó pillanatban elhalasztotta az első The King of Fighters XV-előzetes premierjét, ma reggelre azonban befutott a kedvcsináló - igaz, nem túl hosszú, és nem is különösebben informatív.

A jó hír azonban az, hogy a fenti trailer csak a marketingkampány rajtját jelenti, ugyanis a The King of Fighters XV még idén megjelenik, a következő mozgóképes ízelítőre pedig a jövő héten számíthatunk majd. Sajnos az nem derült ki, hogy milyen platformokon hódíthat a bunyós játék, azt azonban nagy vonalakban már elárulták a készítők, hogy mit ígér a folytatás: a fejlesztői kommentár szerint az új rész tempója a régi lesz, ugyanakkor új játékelemekkel dobták fel az anyagot, és nyilván audiovizuálisan is jelentős előrelépés várható.

Az SNK egyébként egy animációs kisfilmet is betárazott a játék promózására, ezt a Fatal Fury-animéket is jegyző Masami Ōbari szállítja majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...