Úgy tűnik, Oscar Isaac is Marvel-hős lesz

Korábban is pletykálták a Disney+ Moon Knight-sorozata kapcsán, hogy Oscar Isaac alakíthatja majd a címszereplő karaktert, a minap azonban ezt megerősítette az anyag operatőre is. Az adaptációt egyébként Budapesten forgatják.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#3: Amikor a Dead Space 3 után alacsony eladásokra hivatkozva elkaszálták a sorozatot és kisvártatva bezárták a stúdiót.
#4
#1: Emy Hennig-re gondolsz, aki egyébként maga hagyta ott a Nótit? Ő sosem írt TLoU - t, ő az Unchartedekért felelt egészen a harmadik részig, a négyet már valóban nem ő írta, hanem a haverunk Neill.
#3
#1: A Dead Space bukása...? Ez mikor történt?
#2
#1: Oscar Isaac nem sztár, hanem egy kiváló színész, és a megnyilvánulásai alapján egy tök jó arc. Az Ex Machinában és a Llewyn Davis világában brillírozott, az Annihilationben is jó volt, bár ott nem jutott neki nagy szerep, és valószínűleg a Dűnében sem lesz vele gond. Az új SW trilógia pedig nem épp miatta lett olyan, amilyen. Úgyhogy kíváncsian várom mit hoz ki egy ilyen szerepből. Disney+ sorozatokból csak a Mandaloriant nézem (most még, de idéntől ugye jön a dömping), az fasza cucc. Persze a Twitteren megmondogató überzsurnaliszták szerint nem az, de őket igazából csak sajnálni tudom, valszeg nem sok örömüket lelik a hobbijukban.
#1
Gondolom ez az Oscar Isaac egy sztár lehet, az ilyen Disney+ sorozatok meg jók lehetnek.

Én ezt nem tudom megítélni, de nekem a Dead Space bukása jutott az eszembe és az, hogy a tlou1 írója (akit kivágott a nóti, mert nem akart elég... ööö "megfelelő" sztorit írni) került oda hozzájuk Star Wars single player játékot készíteni, amit elkaszáltak, mert az EA live service játékokat akar tolni. Miért? Nem tudom.