Elképesztő számokat produkált a Switch a briteknél

Nem semmi évet zárt a Nintendo hibridkonzolja az Egyesült Királyságban, ugyanis annyit adtak el belőle 2020-ban, mint a többi konzolból összesen. Az érdekes adatot a GamesIndustry.biz főszerkesztője osztotta meg a Twitteren.

Már korábban is olvashattuk, hogy miközben tavaly a Sony és a Microsoft megfeszülve igyekezett generációt váltani, addig a Nintendo hátradőlt, és élvezte, ahogy a Switch kvázi nyomtatja neki a pénzt. Egész évben hallgattuk, hogy a hibridkonzol teljesít a legjobban az összes piacon, és hogy ez mennyire igaz, arra most Christopher Dring világított rá.

A GamesIndustry.biz főszerkesztője ugyanis nemrég arról posztolt a Twitteren, hogy amennyiben összeadjuk az előző évben értékesített PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S és Xbox One konzolok mennyiségét az Egyesült Királyságban, akkor megkapjuk az eladott Nintendo Switch konzolok számát.

Ráadásul nagyon úgy fest, hogy a kiotói cég nem tervez lassítani a jövőben sem, hiszen ha hihetünk a pletykáknak, akkor a bővülő szoftverfelhozatal mellett egy erősebb Switch-modellel is jelentkezhetnek a japánok.

27 komment - szólj hozzá!