Elképesztő számokat produkált a Switch a briteknél

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 9.
  • Biznisz
Link másolása
Nem semmi évet zárt a Nintendo hibridkonzolja az Egyesült Királyságban, ugyanis annyit adtak el belőle 2020-ban, mint a többi konzolból összesen. Az érdekes adatot a GamesIndustry.biz főszerkesztője osztotta meg a Twitteren.

Már korábban is olvashattuk, hogy miközben tavaly a Sony és a Microsoft megfeszülve igyekezett generációt váltani, addig a Nintendo hátradőlt, és élvezte, ahogy a Switch kvázi nyomtatja neki a pénzt. Egész évben hallgattuk, hogy a hibridkonzol teljesít a legjobban az összes piacon, és hogy ez mennyire igaz, arra most Christopher Dring világított rá.

A GamesIndustry.biz főszerkesztője ugyanis nemrég arról posztolt a Twitteren, hogy amennyiben összeadjuk az előző évben értékesített PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S és Xbox One konzolok mennyiségét az Egyesült Királyságban, akkor megkapjuk az eladott Nintendo Switch konzolok számát.

Ráadásul nagyon úgy fest, hogy a kiotói cég nem tervez lassítani a jövőben sem, hiszen ha hihetünk a pletykáknak, akkor a bővülő szoftverfelhozatal mellett egy erősebb Switch-modellel is jelentkezhetnek a japánok.

27.
27.
TrishtanAG
#19: Az N64-es Mayora's Masktól. Az egy marha zseniális játék, bár valamilyen szempontból olyan, mint a BOTW: nem hagyományos Zelda cucc.
25.
25.
Ooorky
#22: Függetlenek egymástól.
Csak a Wind Waker-nek olyan brutális hangulata van amit sehol máshol nem láttom OW játékban.
Nagybetűs KALAND.
22.
22.
godach
#21: És mivel ez a Link a főszereplő (tudtommal mindegyik Zelda játékban) így a történetek összefüggnek? Vagy volt valahol, valamelyik résznél Reboot pl mint a Tomb Raidernél 2013-ban?
21.
21.
Ooorky
#19: WiiU emulator és Wind Waker HD.
Ha nem bírná a gép akkor Gamecube emulatoron az original.
Utána használt 3DS és jöhetnek a DS, 3DS, update-elt N64-es címek.

Arra készülj fel, hogy a gyerekes külső mögött legtöbbször egy beteg, kegyetlen világ rejtőzik.

Élükön Jingle-lel, egy magát tündérnek képzelő 40-es éveiben járó törpenövésű férfivel (?) akivel a Wind Waker-ben pl. a börtönben találkozol először ahol elmondja, hogy ti ketten vagyok ott...
De akkor ki rejtette el a három hullát a falba kapart lyuk mögé?
19.
19.
godach
#11: Én erről a Zeldáról annyi jót hallottam, hogy nem szeretnék kimaradni belőle, viszont pár képen kívül, semmit nem tudok az egész sorozatról.
Van egy rossz szokásom, hogy mindent az elejétől játszok végig sorban és nem mondom hogy itt egészen a NES korszakig visszanyúlnék, de n64.-ig biztosan.
A mai eszemmel, viszont ha most kellene nekikezdenem, nem biztos hogy tetszenének a HALO neonfényű notredamei dögjei és lehet a Final Fantasy-nak sem ugranék már neki, de úgy hogy kölyök koromban nyomtam őket, egy bizonyos retró faktor is megvan. Te pl ajánlanád, hogy honnan kezdjek neki?
18.
18.
delphijos
#17: Kiváncsi leszek hogy a már megjelent játékok ( de legalább a 1st party címek ) kapnak-e peccset....
17.
17.
Guba32
#16: Plusz ha jön a Pro,a jómódban élő középkorúak mind lecserélik a Switchük...:)
16.
16.
Ooorky
Majdnem el is felejtettem:
Idén 25 éves a Pokémon széria, lesz itt még rekorddöntés ;-)
15.
15.
GemForge
#14: Én is. De van Ps5, meg volt ugye XOne is meg PC is. Szal egy játékőrült középkorú, aki imádja a Switchet. Szinte az összes multiplató indie game-t arra is veszem meg, mert hát bárhova és bármikor elvihető.... és az jó. Most pl. alig várom, hogy a
Cave Story le legyen árazva
és akkor rögtön be lesz tárazva. :)
És a fél karomat odaadnám egy Metroid Trilogy portért.
14.
14.
Guba32
#7: És tényleg.Középkorú vagyok és Switchem van.:)
Bár én inkább azzal hoznám összefüggésbe a részemről,hogy ez az egyetlen "élő" kézikonzol.
13.
13.
delphijos
#3: Az ha nem jönnek be, az egy dolog. De hogy “ostobák” lennének azért elég szélsőséges. Mondjuk Animal Crossing nekem se kell, mert nem az én stílusom. De pl. egy Mario Rabbids a “komolytalanabb” körítés ellenére ugyanolyan jó stratégia mint bármi a stílusban. Egy BOTW, vagy Links Awakening szintén. Szóval szerintem nagy hiba bugyuta, gyerekes játékoknak gondolni őket csak mert mondjuk Mario vagy Luigi van benne....
12.
12.
#11: Mint minden játék esetén, van, akinek egyszerűen nem jön be és olyanok is vannak, akik egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, hogy az elején full üres a térkép és csak a tutorial és a végső boss kötelező. Igazából egyik tábort sem kritizálom, csak azt tudom, hogy nekem bejön. Az tetszik, hogy nem olyan, mint a Twilight Princess, hogy ha egyszer valaha találsz egy jó fejtörőt, akkor vagy videóban mondják el a megoldást, vagy ki van mellé írva egy kőtáblára. Mondjuk én ilyenkor követelnék visszatérítést, ha lehetne.
11.
11.
Ooorky
#9: Nekem pont a Zelda BoTW nem jött be, pedig a korábbi részeit bírom (most is Ocarina of Time-ot tolom 2DS-en)
7.
7.
Ezt most látom életemben először, hogy a nintendo a középkorúakkal van összefüggésbe hozva. De magyarázná a sok eladást is: a középkorúaknak van rá pénzük :)
6.
6.
Gerhman
#3: Majd megérsz rá te is. Faterodnak pedig gratula!
4.
4.
Gerzson95
#3: Próbáld ki a tetris 99-et. Meg aztán rengeteg aaa port is elérhető már a gépre.
3.
3.
Hurka95
Szerintem meg oltári ostoba játékok amik vannak switchre... Szerettem a Mario 5 évesen... Faterom állandóan kérdezgetett a fránya Animal Crossing-ról és gondoltam jó ötlet meglepni a születésnapján egy Switchel és a Zeldával + Animal Crossing: New Horizonsal... El nem hiszitek, de le se teszi :) Szerintem a középkoruk vannak ezért annyira oda XD Amivel nincs baj és nekik is kell ugye valamivel játszani :) Hiába vagyok lassan 30 éves, de számomra amik megjelennek Swither játékok egy kalap sz@rok, de az ilyen Mario és Luigis francoktól a falra mászok.. Kipróbáltam az Animal Crossingot és valami elképesztő bugyuta.. Számomra hihetetlen, hogy ennyi fogy belőle, de hajrá nintendo és középkoruak :)
2.
2.
delphijos
#1: Akárki akármit mond, vén hülye vagyok, de hihetetlen szórakoztató stuffok vannak rá. Egy percig se bántam a vásárlást. Bár őszintén nekem többnyire tv-re kötve megy.
1.
1.
Ooorky
Magyar facebook csoportok is tele vannak új switch tulajokkal, itt is pörgött az eladás (meg a jofogas-on garázdálkodó csaló is megszedte magát a kamu hirdetéseivel).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...