Elképesztő számokat produkált a Switch a briteknél

Nem semmi évet zárt a Nintendo hibridkonzolja az Egyesült Királyságban, ugyanis annyit adtak el belőle 2020-ban, mint a többi konzolból összesen. Az érdekes adatot a GamesIndustry.biz főszerkesztője osztotta meg a Twitteren.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#27
#19: Az N64-es Mayora's Masktól. Az egy marha zseniális játék, bár valamilyen szempontból olyan, mint a BOTW: nem hagyományos Zelda cucc.
#26
#23: Ha jól emlékszem egyedül a Wind Waker utal másik részre, de csak mint ősi legendára ami miatt a fiatal fiúkat zöld ruhába öltöztetik egy ünnepségen.
#25
#22: Függetlenek egymástól.
Csak a Wind Waker-nek olyan brutális hangulata van amit sehol máshol nem láttom OW játékban.
Nagybetűs KALAND.
#24
#23: De inkább mint a Mario hogy a hercegnőt kell folyton megmenteni
#22
#21: És mivel ez a Link a főszereplő (tudtommal mindegyik Zelda játékban) így a történetek összefüggnek? Vagy volt valahol, valamelyik résznél Reboot pl mint a Tomb Raidernél 2013-ban?
#21
#19: WiiU emulator és Wind Waker HD.
Ha nem bírná a gép akkor Gamecube emulatoron az original.
Utána használt 3DS és jöhetnek a DS, 3DS, update-elt N64-es címek.

Arra készülj fel, hogy a gyerekes külső mögött legtöbbször egy beteg, kegyetlen világ rejtőzik.

Élükön Jingle-lel, egy magát tündérnek képzelő 40-es éveiben járó törpenövésű férfivel (?) akivel a Wind Waker-ben pl. a börtönben találkozol először ahol elmondja, hogy ti ketten vagyok ott...
De akkor ki rejtette el a három hullát a falba kapart lyuk mögé?
#19
#11: Én erről a Zeldáról annyi jót hallottam, hogy nem szeretnék kimaradni belőle, viszont pár képen kívül, semmit nem tudok az egész sorozatról.
Van egy rossz szokásom, hogy mindent az elejétől játszok végig sorban és nem mondom hogy itt egészen a NES korszakig visszanyúlnék, de n64.-ig biztosan.
A mai eszemmel, viszont ha most kellene nekikezdenem, nem biztos hogy tetszenének a HALO neonfényű notredamei dögjei és lehet a Final Fantasy-nak sem ugranék már neki, de úgy hogy kölyök koromban nyomtam őket, egy bizonyos retró faktor is megvan. Te pl ajánlanád, hogy honnan kezdjek neki?
#18
#17: Kiváncsi leszek hogy a már megjelent játékok ( de legalább a 1st party címek ) kapnak-e peccset....
#17
#16: Plusz ha jön a Pro,a jómódban élő középkorúak mind lecserélik a Switchük...:)
#16
Majdnem el is felejtettem:
Idén 25 éves a Pokémon széria, lesz itt még rekorddöntés ;-)
#15
#14: Én is. De van Ps5, meg volt ugye XOne is meg PC is. Szal egy játékőrült középkorú, aki imádja a Switchet. Szinte az összes multiplató indie game-t arra is veszem meg, mert hát bárhova és bármikor elvihető.... és az jó. Most pl. alig várom, hogy a
Cave Story le legyen árazva
és akkor rögtön be lesz tárazva. :)
És a fél karomat odaadnám egy Metroid Trilogy portért.
#14
#7: És tényleg.Középkorú vagyok és Switchem van.:)
Bár én inkább azzal hoznám összefüggésbe a részemről,hogy ez az egyetlen "élő" kézikonzol.
#13
#3: Az ha nem jönnek be, az egy dolog. De hogy “ostobák” lennének azért elég szélsőséges. Mondjuk Animal Crossing nekem se kell, mert nem az én stílusom. De pl. egy Mario Rabbids a “komolytalanabb” körítés ellenére ugyanolyan jó stratégia mint bármi a stílusban. Egy BOTW, vagy Links Awakening szintén. Szóval szerintem nagy hiba bugyuta, gyerekes játékoknak gondolni őket csak mert mondjuk Mario vagy Luigi van benne....
#12
#11: Mint minden játék esetén, van, akinek egyszerűen nem jön be és olyanok is vannak, akik egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, hogy az elején full üres a térkép és csak a tutorial és a végső boss kötelező. Igazából egyik tábort sem kritizálom, csak azt tudom, hogy nekem bejön. Az tetszik, hogy nem olyan, mint a Twilight Princess, hogy ha egyszer valaha találsz egy jó fejtörőt, akkor vagy videóban mondják el a megoldást, vagy ki van mellé írva egy kőtáblára. Mondjuk én ilyenkor követelnék visszatérítést, ha lehetne.
#11
#9: Nekem pont a Zelda BoTW nem jött be, pedig a korábbi részeit bírom (most is Ocarina of Time-ot tolom 2DS-en)
#9
#8: Lehet én vagyok kulturálatlanan, de az utolsót nem értem. De a többi vicces :) Amúgy a témához is hozzászólva. Nekem kétszer is volt switch, de mind a kétszer csak a zelda volt kipörgetve, igaz többször is. Valahogy nem az én stílusom a nintendo játékai. De az tény, hogy a játékok minősége az kifogástalan, pl bugok terén. Ha lenne még egy zeldához hasonló franchise, mondjuk egy nyugatibb stílusú rpg (vmi witcher vagy DA szerű), biztos vennék újra én is.