Elhunyt Brad Venable

A 43 éves szinkronszínész neve nem biztos, hogy sokak számára ismerősen cseng, pedig az úriember hangját rengeteg népszerű játékban és animében hallhattuk az elmúlt években, egészen 2004-ig visszanyúlóan.

Fiatalon, mindössze 43 éves korában hunyt el Brad Venable, aki bár nem örvendett akkora rivaldafénynek, mint mondjuk Troy Baker vagy Laura Bailey, de rengeteg játék és anime szinkronjához adta a hangját.

Csak a tavalyi év során olyan játékokhoz kölcsönözte a hangját a művész, mint például a Call of Duty: Black Ops - Cold War, a Serious Sam 4, a Demon's Souls, a Final Fantasy VII Remake vagy a Desperados III. De lista nem ér itt véget, hiszen 2004-ig visszanyúló munkássága alatt hallhattuk többek között még a The Sinking Cityben, a Devil May Cry 5-ben vagy éppen a World of Warcraftban.

Brad általában mellékszereplőket vagy névtelen NPC-ket ruházott fel az orgánumával az említett játékokban, azonban tehetsége így is vitathatatlan, és hiányozni fog a szakmából. A szomorú hír hallatán a kollégái Twitteren emlékeztek meg róla. Nyugodjék békében!

12 komment - szólj hozzá!