Elhunyt Brad Venable

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 9.
  • Gyászhír
Link másolása
A 43 éves szinkronszínész neve nem biztos, hogy sokak számára ismerősen cseng, pedig az úriember hangját rengeteg népszerű játékban és animében hallhattuk az elmúlt években, egészen 2004-ig visszanyúlóan.

Fiatalon, mindössze 43 éves korában hunyt el Brad Venable, aki bár nem örvendett akkora rivaldafénynek, mint mondjuk Troy Baker vagy Laura Bailey, de rengeteg játék és anime szinkronjához adta a hangját.

Csak a tavalyi év során olyan játékokhoz kölcsönözte a hangját a művész, mint például a Call of Duty: Black Ops - Cold War, a Serious Sam 4, a Demon's Souls, a Final Fantasy VII Remake vagy a Desperados III. De lista nem ér itt véget, hiszen 2004-ig visszanyúló munkássága alatt hallhattuk többek között még a The Sinking Cityben, a Devil May Cry 5-ben vagy éppen a World of Warcraftban.

Brad általában mellékszereplőket vagy névtelen NPC-ket ruházott fel az orgánumával az említett játékokban, azonban tehetsége így is vitathatatlan, és hiányozni fog a szakmából. A szomorú hír hallatán a kollégái Twitteren emlékeztek meg róla. Nyugodjék békében!

9.
9.
Extol
Ha hallanám biztos ráismerék
6.
6.
#5: Amennyire én tudom, nem jelentették be a halálának az okát.
5.
5.
Viktor_The_Best
És azt miért nem írtátok le hogy miben halt meg? Az nem fontos úgy gondoltatok? Szégyen!
2.
2.
Daniel21
#1: Mr. beigli-san volt a tettes! >:(
1.
1.
GAMEROD
Az elmúlt öt év telei nagyon viszik az 50 év alatti némi túlsúllyal rendelkező embereket, rá kéne nézni néha arra a vérnyomásmérőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...