Végleg lehúzza a rolót a Battleborn

  • Írta: szlav
  • 2021. január 10.
  • Gyászhír
Link másolása
Sosem aratott elsöprő sikereket a Battleborn, a Gearbox hero shootere azonban az elmúlt bő három évét már fél lábbal a sírban töltötte. Most hivatalosan is elérkezett a vég: néhány héten belül lelövik a játék szervereit.

Egy játék megjelenésekor elképesztően fontos a megfelelő időzítés, erre pedig talán nincs is jobb példa a Battleborn eseténél. A Gearbox egy teljesen korrekt, szerethető online lövöldét dobott össze, rengeteg érdekes hőssel és a Borderlands világából ismerős stílussal, mindezt azonban az Overwatch megjelenésekor tette. Mondanunk sem kell, hogy a Blizzard hero shootere letarolta a konkurenciáját, a Battleborn fejlesztői pedig egy évvel a játék megjelenése után magára hagyták a projektet.

A Battleborn tehát 2017 óta már a túlvilág tornácán állt, most pedig eljött az ideje, hogy végleg elbúcsúzzunk tőle. A Gearbox a hónap vége felé, egész pontosan január 25-én állítja le a játék szervereit, és mivel az alkotást csakis online, több játékos társaságában játszhatjuk, egészen valószínű, hogy többé már nem is találkozhatunk vele.

5.
5.
#4: Siman atallithatnak offline-ra, aztan neha lehetne tolni soloban, de gondolom alapbol online kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán jatszani lehessen. Ez a nagy faszsag.
4.
4.
zsocc-nrg
Volt benne leszólózható kampány is, nem értem azt mért nem hagyják meg...
1.
1.
Csak nehogy ideírja valaki, hogy bukás, mert az összes ide fog jönni ríni, aki nem tudja, hogy mit jelent. Néha magam is elkövetem azt a hibát, hogy bukásnak nevezek bukott játékokat, de én ugye különleges vagyok, mert én vagyok az egyetlen, aki megkértem a cégeket, hogy ne küldözgessenek minden hónapban eladási számokat és jelentéseket a játékosszámról, valamint fejlesztési költségekről. A lényeg az, hogy kirívóan jó játék volt ez, miliárdok tolták álladóan és (valóban) hülyére kereste vele magát a Randall - úgyhogy most is csak azért lőtték le, mert már semmire nem kellett nekik a pénz, ami ebből a cuccból dőlt megállás nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...