Végleg lehúzza a rolót a Battleborn

Sosem aratott elsöprő sikereket a Battleborn, a Gearbox hero shootere azonban az elmúlt bő három évét már fél lábbal a sírban töltötte. Most hivatalosan is elérkezett a vég: néhány héten belül lelövik a játék szervereit.

Egy játék megjelenésekor elképesztően fontos a megfelelő időzítés, erre pedig talán nincs is jobb példa a Battleborn eseténél. A Gearbox egy teljesen korrekt, szerethető online lövöldét dobott össze, rengeteg érdekes hőssel és a Borderlands világából ismerős stílussal, mindezt azonban az Overwatch megjelenésekor tette. Mondanunk sem kell, hogy a Blizzard hero shootere letarolta a konkurenciáját, a Battleborn fejlesztői pedig egy évvel a játék megjelenése után magára hagyták a projektet.

A Battleborn tehát 2017 óta már a túlvilág tornácán állt, most pedig eljött az ideje, hogy végleg elbúcsúzzunk tőle. A Gearbox a hónap vége felé, egész pontosan január 25-én állítja le a játék szervereit, és mivel az alkotást csakis online, több játékos társaságában játszhatjuk, egészen valószínű, hogy többé már nem is találkozhatunk vele.

5 komment - szólj hozzá!