Végleg lehúzza a rolót a Battleborn

Sosem aratott elsöprő sikereket a Battleborn, a Gearbox hero shootere azonban az elmúlt bő három évét már fél lábbal a sírban töltötte. Most hivatalosan is elérkezett a vég: néhány héten belül lelövik a játék szervereit.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#4: Siman atallithatnak offline-ra, aztan neha lehetne tolni soloban, de gondolom alapbol online kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán jatszani lehessen. Ez a nagy faszsag.
#4
Volt benne leszólózható kampány is, nem értem azt mért nem hagyják meg...
#3
Törölt felhasználó
Mekkora tragédia.
#2
Bukás...
#1
Csak nehogy ideírja valaki, hogy bukás, mert az összes ide fog jönni ríni, aki nem tudja, hogy mit jelent. Néha magam is elkövetem azt a hibát, hogy bukásnak nevezek bukott játékokat, de én ugye különleges vagyok, mert én vagyok az egyetlen, aki megkértem a cégeket, hogy ne küldözgessenek minden hónapban eladási számokat és jelentéseket a játékosszámról, valamint fejlesztési költségekről. A lényeg az, hogy kirívóan jó játék volt ez, miliárdok tolták álladóan és (valóban) hülyére kereste vele magát a Randall - úgyhogy most is csak azért lőtték le, mert már semmire nem kellett nekik a pénz, ami ebből a cuccból dőlt megállás nélkül.