Gotham Knights - csapatjátékra épít a harcrendszer

  • Írta: szlav
  • 2021. január 10.
  • Hír
Link másolása
Habár a Gotham Knights hivatalosan nem kapcsolódik az Arkham-széria univerzumához, számos tekintetben visszaköszönnek majd a korábbi Batman-játékok jellemvonásai. Ilyen lesz a harcrendszer is, de csak bizonyos mértékig.

A Gotham Knights denevérfamíliája felett akár egy jóbarátunkkal, kooperatív módban is átvehetjük majd az irányítást, így csak természetes, hogy Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin képességei olykor nagyszerűen kiegészítik majd egymást. Fleur Marty, a játék vezető producere a GamesRadar+ interjújában beszélt a játékról és annak harci mechanikáiról, melyet az Arkham-sorozat után szinte az alapoktól terveztek újra.

"A kooperatív mód jegyében gyakorlatilag a teljes harcrendszert átdolgoztuk" - árulta el Marty. "Természeten továbbra is egy brawlerről van szó, és számos mechanika ismerős lesz azok számára, akik játszottak az Arkham-szériával, de a Gotham Knights több szempontból is másféle élményt nyújt majd."

A játék producere ezen felül szót ejtett a hőseink fejlesztési rendszeréről is. Megtudhattuk például, hogy ahogy haladunk a történetben, úgy fejlődik majd az összes hősününk egyszerre, így könnyedén válthatunk majd közöttük, ha erre támad kedvünk. Mindez egészen logikus, hiszen amíg mi egy karaktert irányítunk, addig a denevércsalád többi tagja sem ül tétlenül. Ha éppen nem a városban üldözik a rosszfiúkat, akkor sokszor összefuthatunk majd velük a küldetéseink során is, még akkor is, ha egyébként szólóban játszunk.

A Gotham Knights tavaly augusztusban mutatkozott be, amikor is élesben is láthattuk annak játékmenetét. A megjelenés dátumát egyelőre nem ismerjük, de annyit elkönyvelhetünk, hogy PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkezik majd a játék.

3.
3.
adamsfamily
#1: Az Arkham Knight végén nem volt annyira egyértelmű,hogy meghalt vagy sem.A Holttest nem került elő,illetve a főcím utáni jelenetben volt egy Batman,akiről nem tudni,hogy Bruce Wayne,Azrael,vagy Dick Grayson volt.
1.
1.
Nate Hope
Ahhoz képest, hogy a Rocksteady-t sokkal többre tartom, a Suicide Squad bejelentés után mégis ez a játék tetszik jobban a kettő közül. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem akar kapcsolódni az Arkham játékok univerzumához, mikor már az előzetes elején is arról volt szó, hogy Batman meghalt, és a tanítványainak kell betölteni a keletkezett űrt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...