Kompenzálja a filmeseket a Warner a hibrid rajtért

Tavaly jelentette be a Warner Bros., hogy idén az összes filmje hibrid módon rajtol majd el Amerikában, vagyis a mozipremier mellett az első hónapban az HBO Max kínálatában is elérhetőek lesznek a blockbusterei. Nem mindenki örült ennek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#4
#3: Nekem is, csak eredetiben szeretem nézni, játéknál meg az a bajom már a dobozzal is, hogy behatárolja, melyik platformra lenne meg :) Nekem meg minden Steamen van.
#3
#1: Nem értem a végét, de had tegyem hozzá hogy nálam meg pont az az egyik fő indok a moziba nem járásnak, hogy soha nem eredeti szinkronnal adják a filmeket a helyi moziban.
#2
#1: Az a gond, hogy a letöltős játékok sajnos még sokszor drágábbak is mint a dobozosok.
#1
Érdekes dolog ez, mert ha beindul az megpecsételheti a mozik sorsát akkor is, ha vége lesz (nem lesz) a vírusnak. Tudom jól, hogy nem mindegy sok filmnél, hogy moziban nézzük, vagy otthon - de előbb fizetnék elő egy-egy hónapra bármi bs on-demand szolgáltatásra a mozijegy áráért, hogy azonnal ott legyen elérhető a film mindenféle oltási igazolvány nélkül.
Mondjuk az személyes rigolyám, hogy hiába tudok angolul és németül is, a pénzemet csak akkor kapják meg, ha szépen lesz hozzá magyar szinkron is, hiszen nem támogatom ugyan azt a jelenséget csak pepitában, miszerint a letöltős játékok ugyan annyiba kerülnek, mint a dobozosak.