Cyberpunk 2077 - a lengyel versenyhivatal vizsgálja

A Cyberpunk 2077 több halasztás utáni megjelenése nagyot szólt, többféleképpen is. A lengyel versenyhivatal is felfigyelt a játék körüli botrányra, ezért górcső alá fogja venni, hogy a CD Projekt RED mit tesz a helyzet rendezéséért.
  • Írta: gorien

Kommentek

#217
#216: Remélem az a verzió válik valóra a jövőben, hogy "nem adom ki", megfűszerezve azzal, hogy amikor majd mindenkinek lesz next-gen gépe azon sem lesz semmi sem jobb, mint a régin, ami akkor már mindenki mögött lesz és senki nem igényli rá az akkor bőven 10++ éves felépítésű játékokat. Az egész kollektívád magának mond ellent.

Amúgy az új videót láttad? Majd nézd meg később. Elmondja azt is, hogy miért volt a kései konzolos review kulcsok kiküldése.
#215
#214: Ja és hadd tegyem hozzá neked is és mindenkinek. A CDPR megítélése nem fog megváltozni és soha nem lesz egy lapon az Ubi-Beth-EA trióval a jövőben sem. Valaki persze gondolhatja, hogy a pénzvisszakérős kisebbség véleménye számít, de amúgy nem számít.
#214
#213: Ezekkel csak magadnak bizonyítasz, de nem a játékosoknak. Nekem az ingyen DLC-k sokasága, az ingyenes next gen update-upgrade, meg az ingyenes Witcher 3 ray tracing verzió teljesen mást mutat. Olyan ez, hogy Randy Pitchford is elmondta, hogy mekkora Alien rajongó, csak nem bizonyította, a Teyon meg nem mondta egy szóval sem, hogy Terminator rajongók, csak megmutatták és bizonyították. Feleslegesen csapongsz állandóan minden lehetőségnél, semmi nem változik tőle és azt is mondtam már, hogy patch-ekkel nem lehet sem SSD-t, sem RAM-ot küldeni egyes gépekbe.
#211
#206: Az egy dolog, hogy egy kicsit a fejükbe szállt, ami nem szimpatikus, de egyébként van mire büszkének lenni. A játékosok állították be őket bárminek is, meg az ilyes ostoba kommentek, mint a 206-os.
#210
#207: +1 XD
#209
#206: Mert azoknak nemigen volt mire. Egyébként nem ők állították be hanem a játékosok azok alapján amit tettek az asztalra, az alapján meg joggal ugye. A lényegen nem változtat, problémák kamuk ide vagy oda a porviharban is kategóriákkal normálisabbak mint bármelyik nagy kiadó akinek volt hasonló esete. De lassan úgy vagyok vele,kár volt. Azt kellett volna csinálniuk mint a többinek. Legyinteni :"majd havítjuk". Se refund, se alázatosság, semmi.
#208
#206: Ezt sokan figyelmen kívül hagyják, pedig ez volt az olaj a tűzre.
#207
#201: Akit egy ubisoft ow bevonz annak már mindegy, egy darab kaviccsal is elvan napokig ha egy kérdőjelet festenek rá.
#205
#204: Pont ahogy mondod, lett volna miből tanulniuk, de az ember csak a saját kárán tanul igazán ez a nagy helyzet.
A hazudozás na az nem kellett volna, + az ígéretek amelyek a kanyarban sem voltak, nincs ezen mit szépíteni, azt kapja a kiadó amit érdemel.
#204
Ilyet láthattunk már az Ubisoft-tól, a Bethesdától és a többi csodás kiadótól miután hibásan működő és/vagy hiányos és/vagy durván butított grafikájú játékukat a piacra dobták, miközben bárkinek aki kérte akár digit akár dobozos refundoltak. (not)

https://www.youtube.com/watch?v=O3V4UBZmC9o&feature=emb_logo
#203
#43: Nem igazán akarok belefolyni itt a vitába, mert magasról teszek a játékra, de ezt a hozzáállást nem értem. Itt akkor vagy valaki, ha legalább 5 éve regisztráltál? Mondjuk akinek ez mérce, az tuti nem lehet több 16-nál...
#202
#201: Ha erőltetned kell, hagyd rá. Várj az első ingyenes DLC-kig és utána, az újdonság varázsával vesd bele magad újra.
#201
Watch Dogs Legion-t játszva érzem különösen fájdalmasnak, hogy a CP nincs rendesen polírozva. Így egyszerűen jobban bevonz az Ubi játéka. A Temze partmenti sétányán, esőben, X/S grafikán a játék pazarul fest. És van MI, tudnak harcolni, üldözni, valóságos felüdülés. Nem hittem volna három hónapja, hogy úgy kell majd rávennem magam, hogy visszaüljek a CP elé. :(
#200
#199: 4k-ban. A látvány meg indokolja.
#199
#29: Mondjuk elég szánalmas, ha félmilliós kártyán 100 fps helyett csak 50-nel képes maxmum futni valami.