Hitman 3 - ezeken a helyszíneken jár a 47-es ügynök

  • Írta: gorien
  • 2021. január 11.
  • Képek
Link másolása
Az IO Interactive rövid világ körüli utazásra invitál bennünket, bemutatja ugyanis, milyen változatos helyekre sodorja a munka a 47-es ügynököt a Hitman 3-ban. A túra teljesen spoilermentes.

A hamarosan érkező Hitman 3 mögött álló IO Interactive blogposztban mutatta be azokat a változatos helyszíneket, amelyekre a 47-es ügynök ellátogat kalandjai során. A leírások spoilermentesek, a történetből nem árulnak el semmit, kizárólag a helyszínekre koncentrálnak.


Az első helyszínt többször is láttuk már, legutóbb épp január elején: a világ legmagasabb épületében járunk majd Dubajban. Innen az utat az angliai Dartmoorba veszi a 47-es ügynök, ahol a Thornbridge-birtokon egy Agatha Christie-i krimiben találja magát.


Ezután Berlin külvárosa lesz az úti célunk, ami a leírás szerint épp olyan alkalmas belső elmélyülésre, mint az éjszakai élet élvezésére. A következő állomást, a kínai Csungkinget is láttuk már, a neonfényektől izzó nagyváros számos titkot tartogat majd.


Kínából Dél-Amerikába, pontosabban az argentínai Mendozába utazunk, ami kiváló borvidék hírében áll, a World of Assassination-trilógiát pedig a szomszédban zárjuk, a romániai Kárpátokban.

A Hitman 3 január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre és Stadiára is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...