A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.
  • Írta: gorien

Kommentek

#13
#4: “olyan amikor valaki elkezd könnyű fokozaton egy játékot mert zavarja ha veszít és ez rontja a játékélményét... Kérdem én akkor mi a ló****ért játszik az illető?”

Ezzel azért nem feltétlen értek egyet, mert mindenkinek más a jatékélmény. Van aki szereti az izgalmat ahogy még a legegyszerűbb ellenfelet is nehéz legyűrni, de lehet hogy van akit ez frusztrálna, de mondjuk a sztorira meg kiváncsi... nem azt mondom hogy magát játssza a játék, de nem érzem ördögtől valónak ha valaki nem szeret sokat szenvedni. Ne felejtsük el azt sem hogy nem mindenki játszik ugyanolyan jól, és / vagy nincs annyi ideje sem....
#11
Kormány szinten kellene felügyelni a multi játékokat (vagy nem is tudom h fogalmazzam meg). Csak az multizhat, aki megadja a valós adatait is regisztrációkor. Ha valakit bannolnak csalás miatt, bekerul a központi adatbázisba és pl hiába lopják el, veszíti el a személyiét, az új igazolvánnyal nem tud majd regizni, mert az is ugyan úgy bannolva lesz.

Ezt egyébként nem gondolom ördögtől való dolognak. A szolgáltatók is ezt alkalmazzák a visszaélő ügyfelekkel. Sőt, komplett háztartás szerződés kötését tudják megneheziteni egy csaló miatt (magas előleg a szolgáltatásra, eszközt nem vehet részlet fizetésre, stb). De a bankokat is említhetném.
Szerintem egy ilyen rendszerrel ki lehetne védeni a csalókat egy idő után.
#10
mélyre lehet menni a csalókkal kapcsolatban pszichológiával meg joggal, ne is tegyük ezt meg kis kommentjeinkkel, tőlem csak annyi lenne: ha már egyszer elítélték őket, akkor ne is szarakodjanak újabb pereléssel hanem egyből b***ák be őket és mehet a szappan a földre
#9
#8: Jó èn se fogalmaztam a legjobban.
#8
#7: Sorry! Így jött át.

Azok is csak arra játszanak hogy minnél több klikk legyen a szaros videóján, semmi több.
#7
#4: Nem ezt írtam.
Játszon az ember online, de amikor vannak nála jobbak, akkor ne rinyáljon ès csaljon.
Termèszetes hogy lesznek nála jobbak.
De a destiny esetèben is a csalók voltak majdhogynem felháborodva hogy ők csak egy kis sikerèlmènyt szeretnènek, mit nyafog a bungie.
Nekem teljesen mindegy egy pvp meccsen hogy hanyadik vagyok.
A youtube tele van rage videókkal ahol a játèkos idegbeteg mert valaki le merte győzni.
Az ilyen ember minek megy online játszani?
#4
#1: Azért ne játszak múlti címekkel mert mindig lesznek nállam jobbak? XD
Én személy szerint nem tudnám élvezni ha csak gagyibb ellenfelekkel találnám szembe magam és sosem zavart ha valaki jobb nállam egy játékban. Sőt, még zavaró is lenne mert akkor mi a franc éttelme játszani vele? Ez olyan amikor valaki elkezd könnyű fokozaton egy játékot mert zavarja ha veszít és ez rontja a játékélményét... Kérdem én akkor mi a ló****ért játszik az illető?

A témához:

A csajó szarok ellen meg sajnos nem sok mindent lehet tenni. Vannak és kész... Ezért nem is értem pl hogy miért erőltetik ezt a fos cross playt. Eddig legalább konzolon nem lehetett találkozni a barmom arcú csalokkal mivel nagy százalékban PC-sekről van szó.
#3
Kill them! Kill them all!!!
#2
Tovább mennék, leültetném őket. Csalókkal szemben pedig zéró toleranciával élnék. Aki csalt és rajtakapták soha többé ne regisztrálhasson. Persze ahhoz erősebb szabályozásra lenne szükség, ami felvetne személyiségjogi dolgokat, de részemről ez lenne az ára ennek a közösségi tevékenységnek
#1
Eleve ha valaki sikerèlmènyt akar egy játèkban akkor inkább kerülje a pvp-t.
Ott úgyis mindig lesznek nála jobbak csalás nèlkül is, aztán csalással meg főleg.
Feleslegesen idegesíti csak magát az illető, aztán majd felkerül valamelyik rage videóba a youtube-on