Feltámadt a Lucasfilm Games

  • Írta: szlav
  • 2021. január 12.
  • Hír
Link másolása
A Disney keze alatt munkálkodó Lucasfilm újjáéleszti a videojátékos brandjét, ezzel ismét egy kalap alá vonva a Star Wars-játékokat és a stúdióhoz kapcsolódó videojátékos projekteket.

Az öregrókák jól ismerhetik a Lucasfilm Games nevét, hiszen George Lucas eredetileg, 1982-ben ezen a néven indította el a videojátékos stúdióját - ebből lett később a LucasArts. Egészen szívmelengető tehát, hogy a Disney és a Lucasfilm ezt a nevet választotta a régi-új videojátékos brandjének, amely egy logó alatt egyesíti majd az összes Star Wars-játékot és esetlegesen a stúdió nevéhez kapcsolódó egyéb címeket (Monkey Island, Indiana Jones, Day of the Tentacle).

A bejelentés egyébként egyenesen a starwars.comról érkezik, ahol egy új kor kezdetének nevezik a brand felélesztését - igaz, az nem teljesen előzmény nélküli. Ezzel párhuzamosan a Lucasfilm Games a közösségi médiában, egész pontosan Facebookon és Twitteren is elfoglalta a helyét, így már azt is tudhatjuk, hogy hol érdemes majd a legfrissebb híreket keresni a témában. Érdemes persze leszögezni: a Lucasfilm Games valószínűleg továbbra sem fejleszt majd játékot házon belül, a licencprojektek kezelése lesz a feladata.

15.
15.
KopyAti
Egy jó kis Fate of Atlantis remake?
12.
12.
Gorrister
Nem érdekel mit csinálnak Star Wars címen, csak a Monkey Island jogokat, amivel ők úgy sem kezdenek semmit, adják vissza Ron Gilbertnek. Jó lenne megkapni a valódi 3. részt a sorozathoz.
10.
10.
Őrnagy
#1: Ne is mondd, pont így jártam tegnap!
8.
8.
FekaFOB
Sok értelme volt a LucasArts-ot kivéreztetni...
7.
7.
patka21991
#6: Meg egy új Empire at War is jöhetne :)
6.
6.
Daniel21
Remek... Akkor lassan ideje volna remasterelni a republic commando-t, jedi academy-t, esetleg KOTOR címeket vagy előrukkolni egy új résszel valamelyik sorozatból. (Tuti nem lépik meg!)
3.
3.
Nate Hope
Milyen szép is lenne egy Uncharted stílusú Indiana Jones-játék...
1.
1.
simi
annyira szívmelengető mint egy zombiapokalipszis során végignézni ahogyan valaki számodra fontos lassan átváltozik egészségesből oszló lelketlen hullává
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...