Rust - úton a konzolos verzió

  • Írta: szlav
  • 2021. január 12.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb népszerűségi hullám mellett nem is időzíthetne jobban a Rust konzolos változata. A korábban már belengetett port hamarosan tényleg megérkezhet, legalábbis erre enged következtetni az ESRB korhatár-besorolása.

A Rustot valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a Phasmophobiáról és az Among Usról átpártoló streamereknek hála jelenleg a második aranykorát éli a Double Eleven túlélőjátéka. A meztelen randalírozás jelenleg csak a PC-s játékosok kiváltsága, úgy tűnik azonban, hogy ez hamarosan megváltozik.

A játék fejlesztői már 2019 őszén bejelentették a konzolverzió érkezését, most pedig úgy tűnik, hogy lassan be is váltják az ígéreteiket. Az Egyesült Államokban megjelenő videojátékok korhatár-besorolásáért felelős ESRB ugyanis már értékelte a Rust konzolos változatát, amely PlayStation 4-re és Xbox One-ra látogat majd el.

2.
2.
mestermagyar
#1: Van egy teóriám az indie játékfejlesztésről. Szerintem egy sikeres játékfejlesztés úgy valósul meg ha már az elején, gyorsan leteszel az asztalra egy játszható koncepciót, legyen bármennyire hiányos. HA az a cím önmagából kifolyó népszerűséget kreál csak mert annyira élvezhető (ígéretek hiányában is), akkor továbbhaladsz és az addig elért sikerekből befolyó összegből és akár közösség segítségével jobban is összerakhatod. Egyébként meg kukázod, persze fair módon.


Nos, a Rust már 2014-ben egy játszható cím volt. Már azon a ponton megérte megvenni pusztán azért mert a legacy verzió legendásan élvezhető volt. Igen, rettenetesen sokáig tartott újrakezdeni az egész fejlesztését, viszont folyamatos volt a fejlődés és mindig volt mi miatt visszatérni. Szerintem mára talán az egyetlen kiforrott és problémamentes survival az összes félrement vagy eltúlzott próbálkozás közül. Ezért a 4. legjátszottabb játék steamen.
1.
1.
shatterhand
Én még a dayz-t se merem megvenni annyira szörnyen festett premierkor.
Showdown nem különben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...