Rust - úton a konzolos verzió

A legújabb népszerűségi hullám mellett nem is időzíthetne jobban a Rust konzolos változata. A korábban már belengetett port hamarosan tényleg megérkezhet, legalábbis erre enged következtetni az ESRB korhatár-besorolása.
  • Írta: szlav

Kommentek

#2
#1: Van egy teóriám az indie játékfejlesztésről. Szerintem egy sikeres játékfejlesztés úgy valósul meg ha már az elején, gyorsan leteszel az asztalra egy játszható koncepciót, legyen bármennyire hiányos. HA az a cím önmagából kifolyó népszerűséget kreál csak mert annyira élvezhető (ígéretek hiányában is), akkor továbbhaladsz és az addig elért sikerekből befolyó összegből és akár közösség segítségével jobban is összerakhatod. Egyébként meg kukázod, persze fair módon.


Nos, a Rust már 2014-ben egy játszható cím volt. Már azon a ponton megérte megvenni pusztán azért mert a legacy verzió legendásan élvezhető volt. Igen, rettenetesen sokáig tartott újrakezdeni az egész fejlesztését, viszont folyamatos volt a fejlődés és mindig volt mi miatt visszatérni. Szerintem mára talán az egyetlen kiforrott és problémamentes survival az összes félrement vagy eltúlzott próbálkozás közül. Ezért a 4. legjátszottabb játék steamen.
#1
Én még a dayz-t se merem megvenni annyira szörnyen festett premierkor.
Showdown nem különben