Hosszú távra terveznek a Lords of the Fallen 2-vel

A CI Games leleplezte a Lords of the Fallen 2 logóját, ezzel együtt pedig elárulta, hogy a stúdió eddigi legambiciózusabb projektjéről van szó, amely megágyazhat egy hosszú életű franchise-nak.

Nagyon finoman fogalmazunk, ha azt állítjuk, hogy a 2014-es Lords of the Fallen nem aratott osztatlan sikereket a játékosok körében, de ez nem gátolta meg a CI Games csapatát abban, hogy elkészítse a soulslike folytatását.

A stúdió saját bevallása szerint a Lords of the Fallen 2 eredetileg egy AA-kategóriás címnek indult, a fejlesztés során azonban akkorára nőtt a játék, hogy a csapat jó esélyt lát arra, hogy a zsáner rajongóinak egy új kedvence és egy hosszú életű franchise első alappillére váljon belőle.

Ha igaznak bizonyulnak a CI Games reményei, akkor a sötét hangulatú soulslike-szériája elfoglalhatja a helyét a stúdió másik sikersorozata, a Sniper: Ghost Warrior mellett. Habár a mesterlövészetre kihegyezett franchise epizódjai sosem sikerültek tökéletesre, mára mégis több mint 11 millió eladott példánnyal büszkélkedhet a széria.

A Lords of the Fallen 2 egyébként határozottan az új generációt célozza meg, hiszen PC mellett Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön várható a megjelenés, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy erre pontosan mikor kerül sor.

35 komment - szólj hozzá!