Márciusban jöhet a Mass Effect-trilógia újrázása

Több webshop is kiszivárogtatta a Mass Effect: Legendary Edition megjelenési dátumát, és bár az efféle infókat általában fenntartásokkal kezeljük, a megszellőztetett időpont más források szerint is pontos.

Sok-sok pletykát követően a BioWare novemberben erősítette meg a Mass Effect: Legendary Edition létezését, amely hiánytalan tartalom mellett, megszépített formában hozza el PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az eredeti trilógiát - az akkori bejelentés szerint idén tavasszal.

Ennél pontosabb megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk hivatalos forrásból, de a minap több üzlet, így a szingapúri Shopitree és az indonéz GSShop is március 12-re ígérte a premiert a webshopjában. Habár az efféle szivárgásokat mindig fenntartásokkal kezeljük, az általában jól értesült Eurogamer állítja, hogy ez esetben nincs szó tévedésről vagy félrevezetésről, a megszellőztetett infó pontos.

Addig tehát - hacsak nem jön közbe valami - kereken két hónapunk van még hátra, így reméljük, hamarosan valami kiadósabb látnivalóval is előrukkolnak a készítők az újrázás kapcsán! Arról se feledkezzünk meg, hogy már javában készül a következő Mass Effect-játék, ez a The Game Awards apropóján kapott is egy teasert.

25 komment - szólj hozzá!