Hivatalos: Deadpool is csatlakozik az MCU-hoz

A Deadpool 3-at érthető okokból sok bizonytalanság övezte, a projekt alakulásáról leginkább lapértesülésekből és gyors nyilatkozatokból értesülhettünk. A minap viszont maga Kevin Feige adott helyzetjelentést róla.

Kevin Feige, a Marvel filmes univerzumának atyja a minap a pénteken dupla epizóddal induló WandaVision kapcsán haknizta körbe a sajtót, a Collidernek adott interjúban pedig megerősítette, a Deadpool harmadik része készül, ráadásul az MCU része lesz, és ugyanúgy az R (vagyis felnőtteknek szóló) besorolásra lőnek vele, mint az elődökkel.

A Deadpool 3-at a Fox felvásárlása óta nagy bizonytalanság övezte, hiszen azon túl, hogy hangvételében finoman szólva is elüt a Marvel Studios eddigi filmjeitől, inkább a Fox-féle X-Men-univerzumhoz és úgy általában a mutánsokhoz kapcsolódik, akiknek az MCU-s bemutatkozása egy-egy kivétellel továbbra is várat magára. 

Korábban ugyan a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds is megerősítette, hogy a film a Marvel Studios szárnyai alatt is elkészülhet, sőt azt is elpletykálták már, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin párosa (Bob’s Burgers) írja a forgatókönyvet, voltak olyan hangok, amelyek kétségbe vonták, hogy a projekt összejöhet-e egyáltalán. Nos, Feige a fentiek mellett most leszögezte, hogy a szkript gőzerővel készül (méghozzá Reynolds felügyeletével), azt is elárulta ugyanakkor, hogy a forgatás idén már biztosan nem kezdődik el.

Feige egyébként az amerikai IGN-nek is adott egy interjút, így tudtuk meg, hogy a She-Hulk-sorozat tíz, egyenként félórás epizódból áll majd, illetve azt is elmondta, hogy idővel újabb Bosszúállók-filmre is számíthatunk.

4 komment - szólj hozzá!