Overwatch - megnyílt Kanezaka

Egy rendhagyó microevent részesei lehetnek az Overwatch játékosai, az online lövöldében ugyanis most élesedett Kanezaka Deathmatch-pályája. Ennek apropóján számos kozmetikai különlegesség ütheti a markunkat.

Az Overwatch veteránjai már megszokhatták, hogy a Blizzard időszakos eseményekkel teszi érdekesebbé az online lövöldéjét, a mostani microevent azonban egészen rendhagyó. Az alig két hétig, január 12-től január 25-ig tartó kihívás a játék Deathmatch játékmódjának legújabb pályáját, Kanezakát ünnepli, így ehhez kapcsolódnak a limitált ideig beszerezhető jutalmak is.

Az esemény során minden harmadik győzelmünkért megjutalmaz bennünket a játék, így a végére egy új ikonnal, graffitivel és egy Hanzo-skinnel gazdagodhatunk. Amikor pedig éppen nem játszunk, érdemes lehet rácsatlakozni egy Twitch-streamre, ezzel ugyanis további falfestéseket szerezhetünk.

Ahogy azt már megszokhattuk, Kanezaka is rengeteg apró kikacsintást és easter egget tartalmaz, illetve rengeteg olyan apró részletet, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak Hanzo és Genji történetéhez. Jeff Kaplan egy teljes fejlesztői update-videóban tett említést ezekről, így azt is megtudhattuk, hogy a pálya valamiféle módon kapcsolódik majd az Overwatch 2 eseményeihez is.

4 komment - szólj hozzá!