Tovább csúszhat az új James Bond-film

A 007-es ügynök következő kalandja, a No Time to Die már számos késleltetésen esett túl, de úgy tűnik, hogy az idei húsvétra időzített premier is elmaradhat. A Deadline szerint egészen őszig tolhatják a megjelenést.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Tologatják, tologatják, aztán a film premiert majd a torrent oldalakon rendezik meg.
#10
#8: Voltak és vannak most is jó filmek bőven, csak azokat általában két kattintással több erőfeszítés megkeresni, mert nincsenek úgy az ember elé tolva úton-útfélen, mint a több száz milliós blockbusterek
#9
#8: mondjuk mostanában jelent meg ott mundruczó új filme, igaz még én sem láttam, meg nem is a legjobb magyar rendező, de azért üti az átlag popcorn-mozi színvonalat
#8
#3: HBO GO-n megtalálod az összes Bond filmet, logikus lenne ha ezt is oda raknák, csak ugye ez miért érné meg nekik.
Netlix bejelentette hogy heti 1 új mozifilmet pakolnak fel, gondolom olyan halálosabb iramban féle kommersz xarok lesznek, mert mostanában egy normális filmet se termelt hollywood, sőt még a pandémia előtt sem.
#7
#6: Pedig lehet, hogy nem ártana, ha az MGM is kötélnek állna, máskülönben lehet, hogy idén ősszel sem tudják bemutatni a mozikban ezt a filmet.
#6
#5: Igen, a WARNER filmeket. Az MGM házalt emiatt , de sokat akartak érte....
#5
#4: Nem tudom, csak gondolom... mivel HBO Goldra teszik fel a mozis filmeket elvileg, ami persze a mi kis pici országunkban nincsen. Elvileg ez volt terben, persze gondolom az hogy milyen filmet hova tehetnek fel az már más tészta.
#4
#3: Szia! Te ezt honnan tudod?
#3
#2: HBO-ra fel lesz pakolva csak nem a GO-ra... :)
#2
Pakolják fel az HBO Go-ra :)
#1
Fasza...