Frissítve: Ingyen adják a PC-s Little Nightmarest

Hogy egy kicsit ráhangolja a játékosokat a hamarosan érkező folytatásra, most ingyen Little Nightmares-kódokkal kedveskedik a Bandai Namco a saját webáruházában, amiket a Steamen belül lehet majd beváltani.

Nyakunkon a Little Nightmares II megjelenése, hiszen a gyerekkori félelmeinkre építkező horrorjáték folytatása február 11-én érkezik PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. És hogy mindenki kelőképpen feltudjon készülni a második epizódra, a kiadó most a 2017-es első részt ingyen osztogatja a saját webáruházában.

A fenti linkre kattintva nincs más dolgotok, mint a kosárba tenni, majd "megvásárolni" a produktumot, és a kapott kódot a Steamen beváltani. A Bandai Namco nem közölte, hogy meddig tart majd az akció, így nem árt minél hamarabb élni a lehetőséggel - ugyanakkor az Eurogamer arról számolt be, hogy jelentősen megnövekedett a forgalom a webshopban az ingyenjátéknak köszönhetően, tehát készüljetek, hogy nem biztos, hogy elsőre sikerül bezsákolni a Little Nightmarest.

Update! Az akció roppant sikeresnek bizonyult, a játékosok ki is fosztották a készleteket, de a kiadó megígérte, hogy holnap újra ingyenesen beszerezhető lesz a játék, illetve egészen január 17-ig tart majd a promóció.

5 komment - szólj hozzá!