Ilyen lesz a harc a PS5-exkluzív Returnalban

Érezhetően egyre közelebb kerülünk a PlayStation 5-exkluzív Returnal tavaszi megjelenéséhez, ugyanis most pár nagy felbontású kép mellett egy rövidebb videót is kaptunk a horror-TPS-ről, amiben a harcokat leshetjük meg.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
Hát ez ronda nincs ezen mit szépíteni azaz éppen, hogy lenne mit. De nekem a játék mechanika nagyon tetszik és a lore is érdekel (ha lesz benne mert kell hogy legyen... ha nem akkor bukta).

Az meg hogy koppintás... Pfff kit érdekel ha jól csinálják Leonardo is azt mondta, hogy ő egész életében csak koppintott csak nem ezekkel a szavakkal.
#7
Ez egy új vasat bemutató techdemo csúnya szóval, amolyan kezdő belépő szint az új genbe. A látvány, a dinamika egyébként nem rossz, kár, hogy a valódi effekteket egyenlőre ezekkel a vibráló fényekkel helyettesítik, de hát nyilván ez csak egy felületes bemutatója a új genben rejlő potenciálnak. Arra szerintem teljesen jó, fél év múlva meg úgy sem emlékszik már rá majd a kutya se.
#6
Nem dobtam magam hanyatt, az eddig látottaktól.
Viszont arra a "Wukong" nevezetű játékra nagyon kíváncsi vagyok, egy hozzávetőleges megjelenési dátumnak örülnék dö nagyon.

https://www.youtube.com/watch?v=O2nNljv0MOw
#5
Olyna mint egy indie szar...
#4
#3: Az is....Nekem bazinagy csalódás, sokkal többre számítottam és főként arra hogy nem akcióra kihegyezett baromság lesz. Ez egy szimpla ME/Anthem copy játékmenetre így eddig. Ráadásul iszonyatosan kaotikusnak néz ki.
#1
Csak szerintem néz ez ki sz@rul?