Nyílt világú Star-Wars-játékot fejleszt a Ubisoft

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb izgalmas bejelentés érkezett az új Indiana Jones-játék tegnapi leleplezése után: szintén a Lucasfilm Games közreműködésével egy open world Star Wars-játékon dolgozik a Ubisoft és a Massive Entertainment.

A Wired, később hivatalosan is megerősített értesüléseiből derült ki nemrég, hogy The Divisonért felelős Massive Entertainment dolgozik a legújabb Star Wars-játékon, ami egy nyílt világú alkotás lesz. Külön érdekesség, hogy nyolc év után most először nem az Electronic Arts bábáskodik majd a projekt felett.

A játékról egyelőre mindössze annyit tudunk, hogy a látványért a The Divisionök alatt dolgozó Snowdrop Engine felel majd, valamint hogy a fejlesztés valószínűleg a nagyon korai szakaszában tart, hiszen a Massive Entertainment még mindig toboroz a projekthez. A játék kreatív vezetője egyébként a The Crew és a The Division 2 rendezője, Julian Gerighty lesz.

A Disney azt is hozzátette, hogy az Electronic Arts továbbra is a kiemelt partnerük marad - akik egyébként szintén egy be nem jelentett Star Wars-játékot fejlesztenek -, azonban szerettek volna másnak is lehetőséget adni, hogy a Star Wars-univerzummal dolgozzon, és ezt a mentalitásukat a jövőben is folytatni szeretnék.

Az IGN írásából az is kiderült nemrég, hogy a Lucasfilm Games a Star Wars- és Indiana Jones-játékok mellett további projektet is tervez még az idén bejelenteni.

25.
25.
Drraco
Még éppen csak bejelentették, de sokan máris temetik a játékot. Legalább addig várjunk már, míg valami konkrétat is megtudunk.
23.
23.
Szuper, akkor a Zelda AC-s verziója után, megkapjuk ugyanazt SW köntösben is. Amúgy nekem nem is kéne új SW játek, csak csináljak egy remake-et a Jedi Knight-hoz sorozathoz. Mondjuk a Bluepoint-nak adhatnák is a jogokat.
22.
22.
DragonBleacPiece
csodás, lehet püfölni 1 órán át egy bantha életerőcsíkját, olyan látványos kombókkal mint light attack, és strong attack, aztán ha legyőztem kiszürkül az ikon a térképen
21.
21.
DarkCrash
Inkabb a Division 3-at csinaljak. Ne a Szar Wars-t
20.
20.
Aanash
Csak annyi a bajom az ubisodttal, hogy bármilyen új játèkot találnak ki, az mindig unalmas, ès semmilyen lesz, kell pár èv mire kikupálják.
Pont a star warst ès pont az ubisoftnak.....èdes istenem.
17.
17.
Hanoi
#14: A CDPR-nak kell adni. Akkor már az év játéka lehetne. Már most.
15.
15.
Ooorky
#14: Na meg a Colonial Marines-t
14.
14.
#13: Randy Pitchford-nak kéne adni. Az megcsinálta a Duke Nukem-et is.
13.
13.
Hanoi
A CDPR-nak kellene fejleszteni. Ők jó játékot csinálnának belőle.
12.
12.
jarvitom13
Én adnék egy esélyt a Ubisoftnak simán a 2020-as játékaik is remekül sikerültek, jó iparos módjára gyártják a játékokat legyen szó bármelyik műfajról. + ez a hír egyelőre nem sok mindent mond el
10.
10.
Hab
Én örülök neki. A Division-t is szeretem, így azt se bánom, ha esetleg multi lesz.

Esetleg az Obsidian csinálhatna majd Kotor 3-at :D
9.
9.
Slik
na csak az ubisoft hianyzott a star warsnak... egy assassins creed meg far cry, division mix terkepikon tisztito szimulator amihez a legjobban ertenek
20 fokuldetes es 150 ugyan olyan mellek
8.
8.
manderel
#5: Nem is szabadna ezt GTA, Red Dead irányba elvinni szerintem. Ha már Rockstar, és az eddigi munkáikból indulunk ki, akkor inkább Max Payne féle megoldással.
De nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen lenne náluk. Minőségi lenne az biztos, de valahogy nem tudom összeegyeztetni a játékaik stílusát a Star Warsal.
7.
7.
negyven2
#5: És itt nem is a pénz a kérdés R* ügyben, hanem az idő. Talán, ah most belevágnának egy SW játékban akkor generáció végére lenne leghamarabb... Teaser Trailer :D

De ahogy most már "bárki" szabadon belekezdhet egy saját SW játékba.
6.
6.
negyven2
#2: Nem vettek el tőlük semmit, csak mivel hamarosan lejár a közel 10 évre (ami lehetett akár 8-9 is) kapott exclusive deal, így más cégek is szabadon csinálhatnak SW játékot (mármint ami nem Lego, vagy mobil). Leginkább azért mert, ezek biztos hogy 23 után jelenhetnek meg leghamarabb, mivel ezek nagy részét még csak most kezdik el fejleszteni (pontosabban ezek még csak a pre production fázisban vannak).

De amúgy az EA továbbra is készülnek SW játékok (a Fallen Order folytatás mellet elvileg még vagy 2-3).
3.
3.
Mortis
Mondjuk együtt, gyerekek: Looter Shooter!
2.
2.
Te jó ég. Az addig tiszta sor, hogy elvették az saját maguk által megnyomorított EA-től a SW jogokat, de hogy rögtön az Ubi és egy open world....? Na EZ kinek hiányzott... ??? Mindegy, hogy még nem játszottál vele ... már végigtoltad párszor.
1.
1.
Zuzmo
Elég unalmasnak hangzik egy Star Wars-os Division...
Talán ha több bolygón játszódik, akkor úgy érdekesebb lehet, valamennyire.
Star Warsból én egy rts-nek örülnék, olyan megvalósításban mint a Company of Heroes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...