Nyílt világú Star-Wars-játékot fejleszt a Ubisoft

Újabb izgalmas bejelentés érkezett az új Indiana Jones-játék tegnapi leleplezése után: szintén a Lucasfilm Games közreműködésével egy open world Star Wars-játékon dolgozik a Ubisoft és a Massive Entertainment.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#25
Még éppen csak bejelentették, de sokan máris temetik a játékot. Legalább addig várjunk már, míg valami konkrétat is megtudunk.
#24
#18: https://www.vg247.com/2020/11/09/assassins-creed-valhalla-review-roundup/

Ebből pont nem úgy látszik, hogy igazad volna, bár a véleményed igen irreleváns, mondhatnánk úgy is, hogy lesz*rjuk. :)

Másképp: úgy vagy néhol jobban szerepelt, mint a szerelmed, a CyberBug2077. :)
#23
Szuper, akkor a Zelda AC-s verziója után, megkapjuk ugyanazt SW köntösben is. Amúgy nekem nem is kéne új SW játek, csak csináljak egy remake-et a Jedi Knight-hoz sorozathoz. Mondjuk a Bluepoint-nak adhatnák is a jogokat.
#22
csodás, lehet püfölni 1 órán át egy bantha életerőcsíkját, olyan látványos kombókkal mint light attack, és strong attack, aztán ha legyőztem kiszürkül az ikon a térképen
#21
Inkabb a Division 3-at csinaljak. Ne a Szar Wars-t
#20
Csak annyi a bajom az ubisodttal, hogy bármilyen új játèkot találnak ki, az mindig unalmas, ès semmilyen lesz, kell pár èv mire kikupálják.
Pont a star warst ès pont az ubisoftnak.....èdes istenem.
#19
#8: Nekem lelki szemeim előtt megvan, ahogy lassított vetődéssel, odaugrok egy hangárban guruló x-wing elé, kezemben lézer pisztollyal kirángatom a sofőrt és fénykardot a letolt fedelű pilóta ülésből feltartva elrepülök a 2 Nap irányába :)
#18
#12: "2020-as játékaik is remekül sikerültek"

Melyik? :D
Mert a Wacsodszra és a Valhallára mindent lehet mondani csak nem azt hogy remekül sikerültek....
#17
#14: A CDPR-nak kell adni. Akkor már az év játéka lehetne. Már most.
#16
SW Creed :-)
#15
#14: Na meg a Colonial Marines-t
#14
#13: Randy Pitchford-nak kéne adni. Az megcsinálta a Duke Nukem-et is.
#13
A CDPR-nak kellene fejleszteni. Ők jó játékot csinálnának belőle.
#12
Én adnék egy esélyt a Ubisoftnak simán a 2020-as játékaik is remekül sikerültek, jó iparos módjára gyártják a játékokat legyen szó bármelyik műfajról. + ez a hír egyelőre nem sok mindent mond el
#11
Kedves Godach...Akkor mégsem én voltam a fáradt jól olvastam tegnap másik oldalon!!....:D
#10
Hab
Én örülök neki. A Division-t is szeretem, így azt se bánom, ha esetleg multi lesz.

Esetleg az Obsidian csinálhatna majd Kotor 3-at :D
#9
na csak az ubisoft hianyzott a star warsnak... egy assassins creed meg far cry, division mix terkepikon tisztito szimulator amihez a legjobban ertenek
20 fokuldetes es 150 ugyan olyan mellek
#8
#5: Nem is szabadna ezt GTA, Red Dead irányba elvinni szerintem. Ha már Rockstar, és az eddigi munkáikból indulunk ki, akkor inkább Max Payne féle megoldással.
De nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen lenne náluk. Minőségi lenne az biztos, de valahogy nem tudom összeegyeztetni a játékaik stílusát a Star Warsal.
#7
#5: És itt nem is a pénz a kérdés R* ügyben, hanem az idő. Talán, ah most belevágnának egy SW játékban akkor generáció végére lenne leghamarabb... Teaser Trailer :D

De ahogy most már "bárki" szabadon belekezdhet egy saját SW játékba.
#6
#2: Nem vettek el tőlük semmit, csak mivel hamarosan lejár a közel 10 évre (ami lehetett akár 8-9 is) kapott exclusive deal, így más cégek is szabadon csinálhatnak SW játékot (mármint ami nem Lego, vagy mobil). Leginkább azért mert, ezek biztos hogy 23 után jelenhetnek meg leghamarabb, mivel ezek nagy részét még csak most kezdik el fejleszteni (pontosabban ezek még csak a pre production fázisban vannak).

De amúgy az EA továbbra is készülnek SW játékok (a Fallen Order folytatás mellet elvileg még vagy 2-3).