Cyberpunk 2077 - a CD Projekt elnézést kér

Marcin Iwiński, a CD Projekt egyik alapítója videóban adott magyarázatot arra, mi ment félre a Cyberpunk 2077-tel, de abba is betekintést ad, mit várhatunk idén a játéktól, így mikor jön az első jelentősebb patch vagy a next-gen frissítés.
  • Írta: gorien

Kommentek

#93
#92: Saját magából indul ki :D

Nahh, irány Night City, gyerek végre elaludt, a keresztény börtöntöltelék után nem tudom milyen beteg filozofikus küldetésbe futok még bele.
#92
#87: Mindig jó, amikor egy ebéd utáni szunyókálás után felkelek és azt látom, hogy valójában nem tudom hány accounttal beszélgettem közben saját magammal a legendák szerint. Biztos azért van ez, mert szerinted csak egy ember van a földön, akinek ugyan arról a dologról ugyan az a véleménye és csak ez magyarázhatja a dologot - de azért köszi a terápiát. Meh, inkább iszok egy kávét.
#91
Sajnálom, de nagyon nehéz és időigényes lefordítani azt a "böfögés" nyelvet, amit használsz és sajnos a Google fordító sem találja, így nehéz veled kommunikálni :(.
Amikor elkezdtél böfögve beszélni, a körülötted sírva röhögő emberek közül valaki visszafoghatta volna magát és jóindulatból elküldhetett volna logopédushoz és/vagy pszichiáterhez.
Akkor most talán nem csak értelmetlenül böfögnél kommentelés címszó alatt.
Sajnálom :(

Örülnél ha Duken lennék, mert ennyi mentsvárad lenne az ostoba troll kommentjeidre reagálókkal szemben, de még igazad sincs :D
Tényleg sajnállak :(.
#90
#89: Mondja aki vagy 20 account-ot beregelt 4 éve mikor elkezdték kibannolni XD
Legszebb, hogy már mindenki annyira utál, hogy sokszor a saját védelmedre kell kelned az account-ok között ugrálva.
#89
#88: Igen, a támogató skizo én előbb regisztrált, csak utána a "gazda".
#88
#87: Nem jött be, az én account-om lényegesen régebbi, mint az övé.
#87
#86: # Áhh, a beböfögős troll account, avagy Neotechtr #2
#86
#84: Áhh, a kötekedős account, avagy duken #87.
#84
#83: Amikor egy skizofrén személy két énje egymással kommunikál :D. Sakkozni is szoktatok magatokkal?

Ingyenes online terápia ON
Vissza kellett volna ütni, amikor a kisebbségi a kibelezett PlayStationnel megvert a kapualjban. Talán akkor nem alakult volna ki a PS ellenes pszichózis és az azt támogató második személyiség.

#80
"nem vágom, hogy egy ennyire nem buta ember hogyan tudta hozzákötni az életét és a gondolkodását egy ennyire foshalmaz géphez"
Mármint magadról beszélsz? Te kötötted hozzá a gondolkodásodat, csak negatív irányban. Elég az elmúlt pár napi kommentjeidben böngészni...
Első lépés a gyógyulásban, ha beismered a függőséged.

Ingyenes online terápia OFF
#83
#80: Szerintem is abból ered a frusztráció, hogy pofonvágta az élet, a lomis piac kukájából kiszedett fat pisi4 már sz*rt se ér, pisi5-re meg várnia kell míg valaki végre kidob egyet mikor lecseréli series X-re.
#80
#79: Nem tud megállni és én partner vagyok én is ebben, ha erre van igény, mint kötelező sötét oldal, de azért létezik az, hogy túltoltak valamit Csak nem esik le a tantusz hogy nem rajtam és rajtunk kéne kitölteni a stresszeket. Nagyon jó gyerek az garantálom és okkal kedvelem nagyon, de nem vágom, hogy egy ennyire nem buta ember hogyan tudta hozzákötni az életét és a gondolkodását egy ennyire foshalmaz géphez. Nem bőgött, amikor színtisztán minden ok nélkül halálra dícsérték a platformját, most meg harcol egy elveszett dologért egy letűnt kor hadszínterén. Benne lennék, hogy összedobjunk neki egy gépre. Videokártyát tudok adni én is és aki a tech-spec-nek megfelelő alkatrészeket tud bedobni az írjon privátot. Postát én rendezem.
#79
#77: Jajj duken, de bedurciztál.
Mondjuk másfél hónapja hőbörögsz egy játék miatt XD
#78
#77: Most mondtam, hogy nincs kedvem, EMBER. Te csinálod a feszkót és provokálsz megállás nélkül. Belekötsz bármibe. Húzzál gépet venni.
#76
#75: Baj, hogy a faszomnak sincsen kedve a hülyeségedhez ma?
#74
#71: Arra van gari, de a gaming iparban nincs. Nem miattam. De legalább most már látom, hogy ki fog panaszkodni az után is, hogy kipatchelték a cuccot.