Hogwarts Legacy - 2022-ben jelenik meg

A tavaly bejelentett Hogwarts Legacy körül csönd volt az első videó óta, ez azonban most megtört – igaz, a friss hírek nem lesznek ínyére azoknak, akik mielőbb felfedeznék a Roxfort rejtélyekkel teli termeit. A játékot 2022-re halasztották.

Tavaly ősszel izgalmas bejelentéssel állt elő a Warner Bros., az Avalanche Software és a Portkey Games: leleplezték a Hogwarts Legacyt. Ez a játék a Harry Potter-könyvek világában játszódik (amire Wizarding Worldként is szokás hivatkozni), ám semmi köze nincs a villámsebhelyes varázslóhoz – az 1800-as évek végén, a Roxfort fénykorában játszódik. Legyen azonban bármilyen érdekes is ennek a mágikus, nyílt világú RPG-nek az ötlete, egy darabig még várnunk kell rá.

A tavalyi bejelentés mellé kaptunk egy platformlistát és egy 2021-es megjelenési dátumot is, ez utóbbi azonban már biztos, hogy változik. A fejlesztők a játék Twitterén tudatták a rajongókkal, hogy megköszönvén a tőlük kapott elképesztő reakciókat, nem fogják elkapkodni, összecsapni a Hogwarts Legacyt, ennek megfelelően az majd csak 2022-ben jelenik meg.

Ha a platformlista addig változatlan marad, akkor a Roxfort rejtélyeit PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön fedezhetjük majd fel.

9 komment - szólj hozzá!