Jim Ryan: a The Last of Us-sorozat csak a kezdet

A Sony sem hagyta ki az idei CES-t, amely során a PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan is beköszönt egy rövid videóval, és elhintette, hogy játékaik a jövőben más platformokat is meghódítanak majd.

Nem volt egy zökkenőmentes út, de úgy néz ki, hogy végre-valahára napvilágot lát hamarosan az Uncharted-mozi, gőzerővel készül a The Last of Us-sorozat, és a PlayStation CES 2021-es videója alapján a cég nem tervezi ezután sem behúzni a kéziféket:

"Izgatottak vagyunk, hogy tévé- és moziképernyőkre hozhatjuk a legjobb PlayStation-címeket. Tom Hollanddal a főszerepben idén debütál az Uncharted-mozi, és a The Last of Us sötét, érzelmekben gazdag története is ellátogat az HBO-ra. Ez azonban csak a kezdete annak, hogy a történeteinket egy újabb médiaplatformra költöztessük, hogy azokat egy szélesebb közönség is megismerhesse" - mondta Jim Ryan.

Ryan mondataiból jól kivehető, hogy a fent említett franchise-ok után további sikeres játékaik is saját sorozatot, mozi- vagy esetleg animációs filmet is kaphatnak a jövőben, így már most kíváncsian várjuk, hogy Drake és Joel után kik költöznek még át a "nagy képernyőkre".

11 komment - szólj hozzá!