Jim Ryan: a The Last of Us-sorozat csak a kezdet

A Sony sem hagyta ki az idei CES-t, amely során a PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan is beköszönt egy rövid videóval, és elhintette, hogy játékaik a jövőben más platformokat is meghódítanak majd.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#11
#4: Ha True detective igényességgel állnak hozzá, és a hangulata tényleg komor (annak kell lenni) és beszippant ,akkor erős sorozat lehet a Last of usból.
Az orosz Vongozeroból se néztem ki sokat, erre olyan lett hogy leesett az állam.
#10
#9: Ha tudod miért kamuzol?
#9
#8: no shit
#8
#7: Planescape: Torment a Planescape modulon alapul, ami a DnD kiegészítője volt ultramagas szintű karaktereknek.
#7
#4: Azért vannak ragyogó kivételek. A Planescape: Torment klasszikus történetmesélés és érzelmek felkavarása tekintetében is szolid, ami különösen azért kimagasló teljesítmény, mert az ezerszer lerágott csont fantasy (ráadásul pont DnD!) kliséket forgatja ki izlésesen.
a közelmúltból a Pathologic 2 is nagyon jó sztori tekintetében, bár az inkább szürreálisabb értelemben.
s hogy őszinte legyek hirtelen több nekem sem jut eszembe...
#6
#2: Nem? Szerintem a valaha keszult legjobb adaptacio a Silent Hill minden kis hibajaval egyutt.
#5
#4: Sharknado ha kérhetem.
Sztem az egyik legjobb "annyira rossz, hogy jó" film.

Amúgy ja, a legtöbb játék sztoriját ha elolvasod írott formában akkor csak vakarod a füled, hogy ez meg mi a sz*r.
Aztán felnézek ide és tolja a dumát, hogy élete egyik legmeghatározóbb élménye volt, meg milyen érzelmeket váltott ki belőle.
#3
Las of ust sztem nem tudják elbacni, ha a gárda jó akkor kasszasiker, és mivel sorozat ,nem kell bukással számolni mint a mozifilmeknél.
Uncharted sztem a Tomb Rider sorsára jut, nekem egyik Tom rider se tetszett filmen, bár lehet sorozatban jó lesz.

Killzonet és a GTA-t nézném még meg .
Ridley Scott nagyon befürdött ezzel a Raised by Wolves-al, szóval már a név sem számít.
#2
a nagy szavak es igeretek elott en meg azert megnezem h sikerul az uncharted film mert meg talan soha nem lattam jo jatekadaptaciot filmvasznon... az last of usnak valamiert tobb bizalmat adok mert a sorozatok altalaban jobban sikerulnek

pedig nem ertem mi olyan nehez benne... teljesen adott minden csak egy kis izlessel es lelekkel kene lemasolni amit mindenki szeret a jatekokban es biztos mukodne
#1
Egy igényesen összerakott Killzone sorozat, esetleg egy ütős God of War film nem lenne rossz. :) A Horizon-nal nem volt dolgom, de nem tartom kizártnak, hogy abban is lenne annyi potenciál, hogy egy sorozatot rá lehessen építeni. :)

Mondjuk először várjuk meg, mi lesz az Uncharted mozival, meg a Last of Us sorozattal. Utóbbival kapcsolatban mondjuk optimistább vagyok, de az előbbivel nem igazán...