Jövő héten ismét mozog a Resident Evil: Village

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 14.
  • Teaser
Link másolása
Január 21-én egy virtuális bemutatót szervez a Capcom, ahol a Resident Evil: Village-ből láthatunk majd játékmenet-felvételeket, de ezenkívül még sok más Resident Evil-franchise-ot érintő hírre is számíthatunk a kiadó szerint.

Utoljára decemberben mutatott magáról néhány új screenshotot a Resident Evil: Village, és azóta nem hallottunk felőle, de hamarosan ez megváltozik, hiszen a Capcom jövő hét csütörtökön egy online bemutatót szervez, amin többek között a széria legújabb epizódjába is beleleshetünk majd.

Az esemény este 11 órakor veszi kezdetét, és az ígéretek szerint új trailert, valamint gameplay videót is kapunk a Resident Evil: Village-ből. Emellett még sok más érdekes információra számíthatunk a franchise jövőjével kapcsolatban, így mindenképpen érdemes lesz a rajongóknak sokáig fent maradnia aznap este!

3.
3.
Ps fanboy
#1: Remélem nem váratják meg a nagytömeget, hogy felzárkózon és kidobják régi konzolokra is ps4/x.
2.
2.
ChrisE
"de ezenkívül még sok más Resident Evil-franchise-ot érintő hírre is számíthatunk a kiadó szerint." Akkor remélem lesz valami hír az új filmről is :)
1.
1.
mark910624
Szerintem kapunk megjelenési dátumot is, én őszre tippelek :) Tisztában vagyok vele hogy áprilisi időpont szivárgott, de szerintem az tarthatatlan, valamint nincs is elég PS5/XsX tulaj a korai bevezetés és a járvány miatt sem. Ez miatt fogok új gépet venni, várós nagyon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...