Ilyen vas kell majd az Outriders alá

Múlt héten sajnos arról kellett beszámolnunk, hogy csúszni fog a Painkiller alkotóinak legújabb játéka, az Outriders, de most legalább az is kiderült, hogy az új időpontig milyen erős PC-t kell építenünk ahhoz, hogy jól fusson a looter-shooter.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#25
#19: Van olyan, hogy meg ennyire sem jon be valakinek, meg anno ps4-en probaltam ki a warframe-et, de meg a pancelok formaja is idetlen nekem, egyszeruen total erdektelen ;-)
#23
#22: Még annyi kiegészítés, hogy szinte a játék összes mechanikáját, illetve karaktereket bemutattak már videoban. Én szeretem matekos szemel nézni a dolgokat, ezért szeretem a monster hunter worldot, mert amilyen balance-ot összeraktak bele az egészen szép munka capcom-tól.

Ezzel a játékkal nem játszottam és egyenlőre csak olyan értéket tudok amiket a videoban láttam... de inkább azt mondanám a warframe igénytelen ehhez képest, mert eddig úgy egyben van az egész, aztán majd eldől.

(például a warframebe a balance, kiadnak egy karaktert ötletes képességekkel, és borzalmas értékkel, sebzéssel vagy területi értékkel például... vagy kisebb képesség mechanikai hiányok, amitől képesség használhatatlan lesz, arra amire ők tervezték, hogy a játékos majd használni fogja, meg ilyen dolgok.)
#22
#19: Ez még nem jelent meg, és eddig sokkal pozitívabban állok hozzá, mint ahhoz a vacakhoz, balance és karakterek, talent rendszer érdekesen van megcsinálva benne. Sokszor mondtam a video alatt például a pyromaniac-nál, hogy ez igen ennek kellett volna lennie a warframebe az ember-nek, illetve a másik az Atlasnak.... értsd van warframebe mr 25 accountom és közel 1300 órám.

Azóta unalmasabbnál unalmasabb a játék mióta a digital kivágta belőle a raideket, lassan 2 éve hagytam ott és amiket hallok róla, nem bántam meg egyáltalán azt hogy nem játszok vele.
#21
#1: Én követem a játékot, rengeteg videot adtak ki róla. Látszik nem titkolnak semmit belőle. És eddig nagyon pozitív az ősz kép róla. Ha megjelenik várok vele 1-2 hetet és ha jó lesz akkor megveszem.

Megértem nem szeretheti mindenki a looter shootel játékokat, de őszintén hiány van belőlük a jó fajtákból. Anthem teljes kudarc, warframebe nem tudtak összerakni egy highend contentet kb 5 év alatt. Ott még a destiny 2 ami a raideken kivül egy full unalom az egész. Illetve ami még nagyából jó az a division, de azt nem támogatja tovább az uborka.

Szóval ha ez a játék jó lesz, és még támogatják is megfelelően, akkor egy szép űrt tudnak vele kitölteni. És egyenlőre játék mechanika a karakter buildelés, elégé érdekesnek tűnik, hogy esetleg sikerüljön is nekik.
#20
High-on simán menni fog. Avagy mire jó egy video konverter gép.
64 GB rammal. :)
#19
nagyon suttyó leszek, de miért játszana valaki ezzel az igénytelen okádék fossal, ha ott a warframe ami nyújtja ezeket ingyen? egyszerűen nem tudtam szebben megfogalmazni, bár fáradt vagyok
#18
#16: Az én szokásosam sem szokásosabb a te szokásosadnál. Amúgy a warez témában már csak azért is egyetértek, mert tényleg ahogy egyre nő a bevétele minden vállalatnak, annál jobban hápognak miatta. Nekem ugye évente 3-4 alkalommal egy-egy hét, amikor egyáltalán rendelkezésre áll a dolog, de ahogy bejött a Death Stranding, már vettem is meg thx to warez. Úgyhogy szereintem takarodok is vissza, mert sosem érek oda. Hova? Tökmindegy, úgyis elkavarodok közben :)
#15
#14: Ha jól láttam, akkor azt írtam, hogy én még kipróbálom, mert szimpatikus és egyebek a magyar szinkronról. Te meg jöttél a kisebbségi kompleyussal és azzal, hogy a PC only playerek a játékipar vegánjai. (Entitled?) Próbáld már légy szíves megváltoztatni ezt a történelmet, amikor itt áll minden lejjebb. Amit csinálsz, azért nem lesz hamarosan egy játék sem a gépedre. A most elkészült és rekmlámozott játékok már egy több éve zajló fejlesztés eredményei arra válaszul, amit mindig csináltok. Erre sem a gyártóknak, sem a játékosoknak nincs szüksége, ahogy a használt kereskedelemre sem. A Cyberpunk a precedens és az utolsó nagy játék, ami kijött a gépetekre, ha kivesszük belőle a 2010-es szintre lekaszált "next-gen" cuccokat. Viszlát 2024-ben.
#13
#11: Akkor a PS-esek mik? A teljesen normálisak gondolom, hiszen csak 15 éve vannak hasonló gondok miattuk. Gondolom meglepő az eredmény.
#12
#8: De miért pont tőlem várod a napi alázást? Úgysem értesz belőle. Én PC-s vagyok, az voltam mindig is, így nekem csak jó, ha egy játék PC-s. Ez a múlt és ez a jövő. Ez azt jelenti, hogy ki is próbálták azon a gépen, amire pénzt kérnek érte. Ne haragudj, de itt nem velem van a hiba. Kedvelem a fejlsztőt, mert szerettem én is a Painkillert, de az is PC-s játék volt és ugyan úgy PC-n játszottad te is, ahogy én is. Vagy majd talán azért ne legyen nekem szimpatikus egy játék, mert neked nem szimpatikus egy PC-s beállításokról szóló videó a "kedvenc PC-s fps-ed fejleszőitől?" Ha ez nincs, akkor nincs selling point. Nem veszünk meg egy ilyen játékot még 2000 forintért sem, ha nincs megmutatva, hogy nem egy konzolos dizájn. Ha neked nem tetszik, akkor nem tetszik, nekem mindegy. De amúgy a napi kisebbségi komplexusodtól eltekintve a magyar szinkronról beszéltem neked. Ha nem esett le. És nem esett le. Ja.
#10
#1: Még nem írnám le ezt a projektet ennyire hamar. Mivel lesz demó a játékból, ami azért manapság eléggé ritka, hamar ki fog derülni, hogy milyen is lesz a játék. Személy szerint én eléggé bizakodó vagyok.
#9
#8: Azzal is jobban járnánk ha samsung okoshűtőkre adnák ki, még azokban is komolyabb cpu van, mint a 8 éves konzolokban.
#7
#6: Azért kérdezted, mert tudod a választ.