A Star Wars: Battlefront II az Epic e heti ajándéka

  • Írta: gorien
  • 2021. január 15.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store nem aprózza el 2021 kezdését: rögtön a második héten az Electronic Arts Star Wars: Battlefront II-jét adja ajándékba, jövő héten pedig a Galactic Civilizations-sorozat harmadik epizódjára csaphatunk le.

Ahogy a múlt héten azt már megírtuk, nem kis ajándékkal készült ezúttal az Epic Games Store. A 2017-es Star Wars: Battlefront II tegnap óta tölthető, ráadásul egyből a minden jóval megpakolt Celebration Editiont érhetjük el. További jó hír, hogy hiába az Epicen aktiváljuk a játékot, abba az Originen keresztül kell belépni – azaz ha már egyszer megvolt a játék az EA launcherében, most ezen a módon azt is a Celebration Editionre frissíthetjük.

Jövő héten sem szakadunk ki a csillagok közül, akkor ugyanis a Stardock Entertainment gigantikus stratégiai játékát, a Galactic Civilizations III-at szerezhetjük be. Óriási csaták, rengeteg különleges faj vár ránk, a győzelemhez pedig számos út vezet, preferáljuk akár a harcot, akár a diplomáciát, esetleg a kémkedést és intrikákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...