Mégsem februárban jelenik meg a Riders Republic

A Ubisoft tavaly leleplezett, extrém sportok garmadáját felvonultató Riders Republicját eredetileg idén februárra várhattuk volna. A csapat most a megjelenés elhalasztását jelentette be.

Nem a legegyszerűbb röviden megfogalmazni, mi is lesz a Steep alkotóinak következő játéka. A tavaly ősszel bemutatott Riders Republic egyértelműen az extrém sportok szerelmeseinek szól, akik nem vetik meg a nyaktörő sebességet és az őrült trükköket. Van ugyanakkor egy csavar: azon a havas hegyoldalon nem egyedül te próbálsz lesiklani, hanem még ötven másik ember is, szóval az is kérdésessé válik, egyáltalán leérsz-e egy darabban.

Ezt a koncepciót az eredeti tervek szerint februárban tehettük volna próbára, a Ubisoft Annecy azonban Twitteren tudatta, a játék megjelenését elhalasztják azért, hogy a fejlesztők a lehető legszórakoztatóbb alkotást készíthessék el.

Újabb dátumot nem kaptunk, csupán annyit, hogy még 2021 folyamán boltokba kerül a cím. A Riders Republicra PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön számíthatunk.

3 komment - szólj hozzá!