Három ingyenesen játszható Xbox-játék vasárnapig

  • Írta: gorien
  • 2021. január 15.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft újra előhalássza Free Play Days akcióját, amelynek keretében egészen vasárnapig három játékkal játszhatnak ingyen az Xbox-tulajok - köztük a tavalyi Star Wars: Squadronsszal is.

Újabb Free Play Days-akciókat élesít a Microsoft azon xboxos felhasználók számára, akik rendelkeznek Xbox Live Gold- vagy Game Pass Ultimate-előfizetéssel. Nekik költségmentesen kipróbálható lesz három játék is január 17-ig, értelemszerűen az eredmények és mentések megőrzésével karöltve, ha esetleg később meg is vásárolnák az érintett címeket. 

Igazi vegyes válogatást kapunk. A lézerfényben úszó dogfightok kedvelőinek itt van az EA Motive néhány hónapos játéka, a Star Wars: Squadrons, míg másfajta csillagharcosok várnak ránk a Dragon Ball FighterZ-ben. Ha pedig valaki rajzfilmesebb köntösben idézné fel a kilencvenes évek játékait, azoknak a 2017-es Yooka-Laylee áll rendelkezésére.

6.
6.
latis666
Nekem látszik a mobilos felületen. Kaptam róla értesítést.
5.
5.
Őrnagy
#4: Az én értelmezésemben ideiglenes GPU tartalom. Mindegy, csak megláttam, és gondoltam, elindítom a letöltést a telómról. Hát, nem. Amúgy csak a Dragon Ball FighterZ érdekel, és csak pont azt nem találtam az alkalmazásban.
Na, már mindegy.
4.
4.
delphijos
3.
3.
Őrnagy
Ezeket miért nem látom a mobilos xbox game pass alkalmazásban?
2.
2.
delphijos
Zsír. Akkor csapatom a Squadrons-t hétvégén
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...