Vitorlát fel, februárban befut a King of Seas!

  • Írta: gorien
  • 2021. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Procedurálisan generált világokkal operáló játékból láttunk már párat, a King of Seasben azonban egy kalózhajó fedélzetén fedezzük fel. Hajócsaták, elásott kincsek, kifosztandó települések... ez mind csakis ránk vár.

A 3DClouds tavaly leplezte le legújabb játékát, ami a King of Seas címet viseli. Ebben egy végtelen, procedurálisan generált világot fedezhetünk fel kalózhajónk kormánya mögül, amely egyre nagyobb és komolyabb veszélyekkel szolgál, minél messzebb jutunk. A fejlesztők egy új előzetessel fedték fel a megjelenési dátumot.

A King of Seasben két menet sosem lesz ugyanolyan – ahogy azt a procedurális generálással operáló játékok esetében már megszokhattuk. Az otthonunkként is üzemelő hajót öt különböző típus közül választhatjuk ki, és kilencszáznál is több eszközzel szerelhetjük fel. A harcokat nemcsak ágyúkkal vívhatjuk, olyan különleges eszközök is a segítségünkre lehetnek, mint a lángszóró vagy a vudumágia, de figyelnünk kell olyan apróságokra is, mint a szélirány vagy a sodrás.

A King of Seas február 18-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

2.
2.
medson
Hah, ez érdekesnek néz ki.
1.
1.
murek
Szóval még egy Pirates! klón. Várós .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...