Ilyen lesz a harc a Persona 5 Strikersben

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 15.
  • Videó
Link másolása
Február végén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre a Persona 5 mellékága, ami bár külsőségekben kísértetiesen hasonlít az Atlus legutóbbi JRPG-jére, a felszín alatt mégis jelentősen különbözik tőle.

December elején bukott le a Persona 5 Scramble (avagy Strikers) megjelenési dátuma, amiről már akkor is kiderült, hogy habár a történet ott folytatódik, ahol az előző epizódban abbamaradt, a harcrendszer jelentős módosításokon esik majd át - elvégre az anyag a Persona és a Dynasty Warriors szerelemgyereke.

Ahogy a fenti videóból is kiderül, a Persona 5 Strikers szakít a körökre osztott harcokkal, és bár megállíthatjuk az időt, amikor egy-egy képességet kiválasztunk, a csaták ettől függetlenül valós időben zajlanak, méghozzá elképesztő fordulatszámon pörögve.

A Persona 5 Strikers nyugaton február 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

8.
8.
TrishtanAG
#6: Mert ez már olyan 10-15 éve szokás, hogy sikeres játékhoz készül egy musou típusú folytatás/előzmény/spin-off. A Zelda után a Persona 5 is így járt most :).
7.
7.
DragonBleacPiece
#6: a mai fiataloknak folyamatos pörgős akció kell, nem tudnak kivárni egy 3 másodperces kört és utána megnézni a harci animációt, az ő generációjuknak már ez lesz a jrpg xD egy szeméttartályban ülve valós időben ütik el a kelpieket
6.
6.
Cloudbreaker
Miért?? Miért kell folyton a sikeres jrpg-ket kirángatni a saját világukból??
Egy akciójátékba sem tesznek soha körökre osztott harcot, hogy az rpg-gamerek is játsszanak vele.
De az összes nagy régi rpg-vel "próbálnak mindenkit megnyerni". Marhára nem kéne, vagy lesz belőle egy Final 15-szerű borzadály.
(mellékesen az utóbbi évek legjobb jrpg játékai, Persona 5, Tales of Berseria, Dragon Quest 14, Legend of Heroes, mind a régi jó körökre osztott harcot használják)
5.
5.
GemForge
3.
3.
Én meg szívesebben láttam volna az 5-öt gépen, mint ezt a lökedék spinoffot. Gondolom arra a játékra van valami szerződés, ezt meg "gondolom" nem fogom így megvenni.
2.
2.
nomator
Titkon nagyon akartam egy story sequel-t a P5-höz, de ezt a Dynasty Warriors szerű harcot még szokni kell..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...